Alles over StripChat studio accounts

Alles over StripChat studio accounts

en meer informatie voor studio eigenaren

Alles over StripChat studio accounts
12 juli 2021

Op StripChat bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om een studio account te verkrijgen en daarmede aardig wat geld mee te verdienen. In dit artikel kom je alles te weten over studio accounts en meer. 

Meer weten over Stripchat? Lees hier: Wat is StripChat?

Studio beheerders en moderators rollen voor gebruikers

Op StripChat hebben Studio’s de mogelijkheid om twee rollen toe te wijzen aan bestaande gebruikers die ze vertrouwen. Denk maar aan studio admins en moderators. Het is goed om te weten, dat zowel de studio admins als de moderators niet gedempt of verbannen kunnen worden door modellen. 

Studio admins zijn in staat om accounts van modellen te beheren. Denk maar aan het toevoegen, inloggen als verwijderen van modellen. Je hebt de mogelijkheid om berichten naar modellen te sturen en je hebt toegang tot de pagina’s van de modellen, inkomsten per model, token geschiedenis en betalingsgeschiedenis. 

De Moderator-post houdt in, dat je de studio modelkamers kunt modereren, gebruikers kunt dempen en modellen kunt bekijken en berichten verzenden. Stripchat is niet verantwoordelijk voor wat Studio Admins en Moderators voor de studio doen. Het is dus raadzaam om personen te kiezen, die je ook echt vertrouwt om deze functies te vervullen. Ga naar de pagina Instellingen en privacy. Daar vindt je de optie Studio Admin en Moderator om deze rollen toe te wijzen. Houdt er verder rekening mee, dat als je eerder de Staff-optie op de pagina Instellingen hebt gebruikt, dat al je Staffleden automatisch Moderator zijn geworden.

Documenten van studio-eigenaar

Studio-eigenaren zijn verplicht om hun persoonlijke gegevens in te vullen en hun documenten te uploaden. Als je een Stripchat studio-eigenaar bent en deze stap nog niet hebt voltooid, dan zie je bovenaan de pagina een melding waarin je wordt gevraagd de benodigde informatie en documenten op te geven. Om verder te gaan, kan je op deze melding klikken of je Documenten-pagina openen vanuit je vervolgkeuzemenu.

Zodra je je op de documentenpagina bevindt, dien je te selecteren wie de studio beheert. Je kunt aangeven of het een individu is of een bedrijf. Je kunt vervolgens al je persoonlijke gegevens invullen en je documenten uploaden. Wat moet je uploaden: 

  • Een close-up foto van je identiteitsbewijs.
  • Een foto waarop je je identiteitsbewijs vasthoudt en een notitie met de handgeschreven accountnaam en de huidige datum.

Modellen overdragen tussen accounts

Als een persoon met goedgekeurde documenten al op een account is geregistreerd, dan kan je deze eenvoudig naar een ander overzetten. Je dient hiervoor te gaan naar Mijn modellen en dan naar het account waaraan je de persoon wilt toevoegen. Je klikt vervolgens op "Persoon toevoegen" en "Bestaande persoon selecteren". Nu zie je een lijst van alle personen met goedgekeurde documenten in je studio, en hun huidige model accounts. Selecteer degene (n), die je wilt overdragen en klik op "Personen kopiëren". De geselecteerde persoon (personen) worden naar het nieuwe account gekopieerd en blijven ook in hun huidige account. Onthoud, dat je niet meer dan zes mensen per model account kan hebben.

Statistieken Pagina voor studio's verdienen

Dit is een pagina waar je gedetailleerde statistieken kunt vinden van de inkomsten van je studio, gesorteerd op model, om hun persoonlijke prestaties bij te houden en te analyseren hoe gebruikers reageren op hun inhoud. Om toegang te krijgen tot je statistieken pagina, kan je klikken op de token balans-knop bovenaan de site. Nu zal je zien, dat je vier verschillende menu-items hebt waar je je cijfers kunt controleren: inkomsten per model, token geschiedenis, betalingsinstellingen en betalingsgeschiedenis. De fooi-inkomsten worden uitgesplitst op datum, gebruiker, type en totaal aantal tokens. Statistieken worden in realtime bijgewerkt en je kunt ervoor kiezen om ze op periode te filteren, door te kiezen tussen huidige week, huidige maand, vorige maand of aangepaste datums.

Modellen verwijderen uit het studio-account

Uiteraard heb je op Stripchat als beheerder van een studio- account ook de mogelijkheid om modellen te verwijderen. Je kunt modellen uit je Studio-account verwijderen door op de optie Mijn modellen bovenin de site te klikken en vervolgens op het potlood pictogram in de sectie Mijn modellen te klikken om te bewerken. Kies de modellen, die je uit je studio-account wilt verwijderen door op het "x" -symbool bovenaan hun avatar te klikken en bevestig vervolgens door op de knop Opslaan te klikken. Houd er rekening mee, dat je met deze optie hun modelaccounts niet verwijdert, maar ze loskoppelt van je studio.

Hoe kan ik modellen toevoegen aan het Studio-account?

Je kunt als beheerder van een StripChat account niet alleen modellen verwijderen, maar deze ook toevoegen. Je kunt modellen aan je Studio-account toevoegen door op de optie Mijn modellen bovenaan de site te klikken en vervolgens Model toevoegen te kiezen, of gebruik de volgende link: https://stripchat.com/studio/model-add

Vervolgens wordt van je gevraagd om de login (gebruikersnaam), de e-mail en het wachtwoord van het model account in te voeren en vervolgens op Model toevoegen te klikken om het proces te voltooien. Nadat het model account is aangemaakt, moet je de documenten van het model uploaden om te worden beoordeeld. Onthoud ook, dat StripChat de mogelijkheid biedt om personen tussen accounts over te dragen en je de moeite te besparen om hun documenten opnieuw te uploaden en te wachten op goedkeuring. Dus als je een persoon, die al in een bestaand account is geregistreerd aan een nieuw account wilt toevoegen, dan kun je dat eenvoudig doen vanuit je Mijn modellen-dashboard. De geselecteerde persoon staat dan in beide accounts. 

Tot Slot 

Het is dus absoluut niet moeilijk om een studioaccount aan te vragen op StripChat. Een studio heeft onder andere moderators en admins om het geheel te monitoren. Je hebt verder de mogelijkheid om modellen toe te voegen en daarmede aardig wat geld te verdienen of je kunt modellen ook verwijderen van je studio account. 

Reacties

Weet iemand hoe je via splitcam vannaf Iphone kan streamen? ik heb het een paar keer geprobeert maar ik vind nergens de informatie wat je moet instellen vor de resolutie enzo. Via Iphone is het anders dan op de computer. Weet iemand de stappen?

Goed

im in for it but not om thisway

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden