Jij hebt de controle over jouw account

Jij hebt de controle over jouw account

Informatie over wat ik doe in mijn shows

Jij hebt de controle over jouw account
12 augustus 2020

Het is raadzaam om in je teksten tags toe te voegen van wat je doet in openbare en privéshows, niet alleen om je publiek te laten weten wat je normaal gesproken doet, maar ook om hen te helpen je te vinden tussen de shows en de modellenpool. 

Aan de andere kant, als je meerdere mensen hebt geregistreerd bij je account, kun je gebruikers het beste informeren over wie er op dat moment uitzendt. Als je dit niet doet, kan dit ook van invloed zijn op je plaatsing in de modelcategorieën.

Om dergelijke informatie op te nemen, kun je gaan naar het tabblad "Toon info" op de uitzendpagina en daar vind je de panelen "Wat ik doe in mijn shows" en "Ik ben / wij zijn".

Berichten van grijze gebruikers verbergen

Als je berichten van grijze gebruikers in je chat wilt verbergen, ga je gewoon naar de chatinstellingen in de rechterbovenhoek van je chatvenster alwaar je kunt klikken op de schakelaar 'Berichten van grijze gebruikers verbergen'. Nu worden deze berichten voor jouw verborgen, maar nog steeds zichtbaar voor andere gebruikers. Je kunt het op elk moment ongedaan maken door terug te gaan naar de chatinstellingen. Houd er wel rekening mee, dat het inschakelen van deze optie een negatieve invloed kan hebben op de chatactiviteit en interactie in je kamer.

Hoe beledigende anonieme gebruikers te verbieden

Als een lid je een anonieme tip stuurt samen met een beledigende opmerking in de tipnotitie, weet dan dat je ze meteen kunt verbannen. Klik gewoon op het pictogram, dat naast de tip wordt weergegeven, en een dergelijke gebruiker wordt gedurende 30 dagen uit je kamer verbannen. Al hun eerdere anonieme tips en opmerkingen worden eveneens uit de chat verwijderd.

Landweergave

Op Stripchat wordt je land op twee manieren gedeeld met gebruikers: 

  • In je profielgegevens waar het land van herkomst staat vermeld.
  • Wanneer gebruikers modellen zoeken uit een specifiek land, kunnen ze zoeken met landtags. Je modelprofiel wordt standaard weergegeven onder de tag van het land dat je documenten heeft uitgegeven (de informatie welke je moest verstrekken om je account aan te maken).

Het goede nieuws is, dat je deze informatie in geen van deze gevallen aan gebruikers hoeft te tonen als je dat niet wilt. In Instellingen en Privacy vindt je het paneel "Landweergave" waar je de weergave van je land kunt in- en uitschakelen en dat deze wordt weergegeven in Country Tag.

De chat beperken tot specifieke gebruikers

Je hebt de macht om te beslissen wie wel en niet mag chatten in je kamer. Als je naar My Show Controls gaat op je uitzendpagina, heb je een paneel met de naam Who can chat. Daar kun je de chat voor iedereen beschikbaar maken of beperken tot gebruikers, die tokens of abonnementen hebben gekocht, of tot geregistreerde gebruikers met geverifieerde e-mails. We raden dit laatste aan om de activiteit in je chat op de kamer levendig te houden, maar het is helemaal aan jou.

Houd er rekening mee, dat als je de optie hebt ingeschakeld om berichten van grijze gebruikers te verbergen, deze automatisch wordt uitgeschakeld op het moment, dat je de chat alleen instelt op 'gebruikers die tokens hebben gekocht'.

Word nu model!

Reacties

Goedeavond

Ik. Wordt behoorlijk lastig gevallen grijze gebruikers, kan ik dat uitzetten?

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden