Camgirl tips, voorkom dat je kijkers wegblijven

Camgirl tips, voorkom dat je kijkers wegblijven

13 april 2020

stripchat modelAls camgirl zal je het weleens ervaren, dat er rustige momenten zijn en momenten waar je chatkamer volloopt met kijkers. Als je tijdelijk niet veel te doen hebt vanwege het geringe aantal bezoekers, dan hoef je je nog geen zorgen te maken. Als je merkt dat het steeds vaker voorkomt, dat je geen of nauwelijks betalende bezoekers krijgt, dan zou je je wel zorgen moeten maken. Dergelijke situaties wil je zoveel als mogelijk vermijden, omdat je alleen minder salaris zal ontvangen dan gepland. Hoe vermijd je dergelijke situaties? 

Kies een passende werkruimte 

Het kan best mogelijk zijn, dat je vanuit je eigen studio werkt, maar houd in dat geval wel rekening mee, dat kijkers niet erg opgewond raken van een kamer welke alleen bestaat uit een bank en een bed. Kijkers zijn juist op zoek naar amateurs en meisjes met live chat ervaring. Als je merkt, dat er steeds minder kijkers komen op je webcam profiel, verander dan de achtergrond van je werkruimte. Let daarbij wel op, dat je niets mag laten zien, waaruit kijkers kunnen halen waar je bent of waar je woont. 

Je eerste weken als stripchat camgirl

De eerste paar weken zijn de belangrijkste periodes van je carrière als webcammodel. Er zijn zoveel sites die voordelen bieden aan nieuwe modellen. Zo krijg je op Stripchat, 2 weken lang een modellen boost!. Met dergelijke voordelen is het voor een nieuwe camgirl gemakkelijker klanten te krijgen dan andere ervaren modellen. Sommige modellen geven ook aan, dat hun wachttijd in het begin  slechts 20 tot 30 minuten was, maar dat ze nu soms meer dan 1 uur moeten wachten. Gedurende de tijd dat je van de site kan profiteren, is het erg belangrijk om je tijd zoveel als mogelijk te besteden aan het opbouwen van je klantenbestand. Alle succesvolle modellen hebben fans en vaste klanten, die continu naar hun chatkamer komen. Je nieuwe model status zou je inkomsten potentieel aanzienlijk positief beïnvloeden. Je moet dus gedurende deze tijd zoveel mogelijk werken. 

Probeer het aantal hartjes van je kijkers te vergroten. 

Gebruik tweets, blogs en video’s. In de webcamwereld is het erg belangrijk dat je je kijkers laat denken dat je een populair webcammodel bent. Kijkers kunnen hun geld maar 1x uitgeven aan een camgirl. En ze zijn bloedserieus over met wie ze moeten praten. Ze vergelijken elk model door verschillende informatie te controleren voordat ze besluiten de chatkamer binnen te gaan. Ze kiezen er een die het meest waarschijnlijk aan hun seksuele behoeften voldoet. Een van de criteria die kijkers gebruiken, is het aantal hartjes. Het is normaal voor kijkers om aan te nemen dat de service voor modellen goed is als een model veel likes heeft. Probeer de volledige voordelen van berichten, blogs en video’s te benutten om dit aantal te vergroten. Hoe meer je er hebt, hoe groter de kans dat je meer klanten krijgt.

Neem vandaag nog deze tips in acht en vergroot hiermee het aantal webcambezoekers. Wie weet ben je morgen een van de meest populaire webcam modellen met duizenden volgers. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden