Stripchat galerij maken

Stripchat galerij maken

Hoe kan ik dit doen?

Stripchat galerij maken
12 augustus 2020

Stripchat modellen hebben uiteraard de mogelijkheid om een galerij te maken. Om een ​​galerij met foto's of video's te maken, kun je gaan naar Mijn profiel en daar klikken op de knop om een album te maken als je foto's wilt uploaden, of op de knop Video uploaden als je je video's wilt uploaden.

Je kunt verder de inhoud van je galerij verkopen en tokens verdienen door de prijs als volgt in te stellen:

  • Fotoalbums (1-499 Tokens)
  • Videogalerij (1-999 tokens)

Opbrengsten uit galerieverkopen worden op dezelfde manier bijgeschreven op het account van het model als andere tokens op de site. Bovendien kun je de toegang tot je inhoud beheren door je publiek te kiezen, wat gratis kan zijn voor alle, geregistreerde gebruikers, gebruikers in je vriendenlijst of gewoon voor iedereen, die de door jouw ingestelde prijs zal betalen.

Het belang van een fotogalerij

Wanneer je offline of niet beschikbaar bent vanwege een privéshow, is een fotogalerij bijzonder vermakelijk en informatief voor je bezoekers, vooral om je te leren kennen en om ervoor te zorgen, dat ze bij je terugkomen wanneer je online bent en / of beschikbaar bent voor een praatje met hen. Door wat energie te investeren in het opzetten en onderhouden van een mooie fotogalerij met af en toe vers materiaal, kun je jezelf promoten, zelfs wanneer je offline bent, omdat je er dan extreem pakkend uitziet voor gebruikers, die je potentiële ridders en koningen van de kamer zouden kunnen zijn.

Het is ook verstandig om aparte albums te hebben, een beschikbaar voor alle bezoekers (en gevuld met materiaal dat niet al je beste foto's onthult, maar ze de smaak geeft om meer exclusief materiaal van je te eisen) en een waar alleen geregistreerde gebruikers toegang tot hebben, met je beste foto- en video materiaal. Je kunt je vrienden op Stripchat ook toegang geven tot je "Friends Only" -albums zonder tokens om te laten zien hoeveel je ze waardeert.

Er zijn een paar opties waarmee je kunt spelen met betrekking tot de exclusieve fotoalbums, die een geweldig middel zijn om een ​​passief inkomen te hebben. Met de betaalde albumfunctie kan je speciale albums maken, die je kunt verkopen, ongeacht of je online of offline bent.

Hoe kan ik een album / foto / video uit mijn galerij verwijderen

Als je de inhoud of een album uit je galerij wilt verwijderen, kun je gaan naar je profielpagina. Je ziet daar een bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van de panelen "Mijn albums" en "Mijn video's". Als je erop klikt, wordt er op elk album een ​​kruis weergegeven. Klik op degene die je wilt verwijderen en vergeet niet op 'Opslaan' te klikken voordat je de pagina verlaat.

Als je alleen wat foto's of video's wilt verwijderen in plaats van het hele album, klik je op het bijbehorende album en vervolgens op het bewerkingspictogram naast de naam van het album. Nu kun je elke foto / video afzonderlijk verwijderen. Nogmaals, vergeet niet je wijzigingen op te slaan voordat je vertrekt van de webpagina.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden