Manieren waarop een model geld kan verdienen op Stripchat

Manieren waarop een model geld kan verdienen op Stripchat

Manieren waarop een model geld kan verdienen op Stripchat
2 juli 2020

Op Stripchat krijgen modellen op verschillende manieren de mogelijkheid om tokens te verdienen. Op basis van tokens kan een model inkomsten genereren op deze chatsite. 

Online en offline tips 

Gebruikers van Stripchat kunnen je een fooi geven tijdens het uitzenden als waardering voor een verzoek. Jij als model moet er altijd voor zorgen, dat je je activiteiten vermeldt met prijzen in je tip- menu, zodat gebruikers weten hoeveel ze voor elk verzoek moeten betalen. Zelfs als je niet online bent hebben gebruikers de mogelijkheid om je tips te sturen, vooral als ze onder de indruk van je zijn. 

Privéshows

Voor een privéshow kun je je eigen prijs per minuut bepalen en de aanvrager geniet samen met jou van een intieme show. Spionnen kunnen echter wel deelnemen aan de privéshow als je ze toelaat. Je hebt ook nog de mogelijkheid om je privéshows op te nemen en op te slaan in je videogalerij. Als je ervoor kiest om ze te publiceren, dan kun je dat doen onder een betaalde videostatus en daarmede wat extra geld verdienen.
Ook met de welbekende groepsshows kun je heel wat verdienen. Een Groepsshow kun je zien als een privéshow, waar een onbeperkte groep personen aan kan deelnemen. Jij bepaald je voorkeursprijs en gebruikers betalen per minuut. Laat ze weten of de show direct of over 10 minuten begint en bereid je voor op het plezier.

Naast de groepsshow heb je ook de ticketshow. Deze show is net als een gewone groepsshow, maar in plaats van je tarief per minuut in te stellen, stel je een vaste prijs in, die gebruikers moeten betalen met hun tips zodra je de show aankondigt om mee te doen.

Cam 2 Cam show 

De Cam 2 Cam show is net als een privéshow, waar je ook je prijs per minuut instelt, maar de aanvrager kan zijn camera en microfoon inschakelen en je kunt elkaar zo zien. Spionnen zijn niet toegestaan ​​in deze cam 2 cam show. Nadat de show is afgelopen, krijgt de gebruiker de kans om een ​​opname voor zichzelf te bewaren voor het geval je deze optie hebt ingeschakeld. Je kunt de show echter niet opslaan.

Wedstrijden 

Op Stripchat heb je ook nog de 3- uurs wedstrijd. Om de drie uren worden dan de to vijf best verdienende modellen met StripPoints en geldprijzen beloond. Alleen de online tips tellen hierbij mee voor de wedstrijd. Afhankelijk van hoeveel StripPoints je hebt ontvangen van de 3-uurswedstrijden, kun je ervoor kiezen om elke maand tot $ 1000 te winnen.

Verkoop van eigen producties 

Je hebt niet alleen de mogelijkheid om openbare albums voor alle gebruikers of alleen vrienden te maken, maar ook betaalde albums voor iedereen die tokens wil geven. Voeg je beste foto's en video's toe, bepaal de prijs en ontvang een passief inkomen.

Het bedrag van de verdiensten van het cam-model op Stripchat

Hoeveel kan een model op Stripchat nou echt verdienen? Dit hangt allemaal af van je vaardigheden en talenten. Ook het werken met een betrouwbaar schema, het onderhouden van een goed gepresenteerd profiel en het beleefd zijn tegen gebruikers is altijd een goede manier om je carrière bij Stripchat te beginnen. Succesvolle modellen kunnen namelijk meer dan $ 15.000 per maand verdienen!

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden