Stripchat tokens: verdiensten en uitbetalingen

Stripchat tokens: verdiensten en uitbetalingen

Hoe werkt het precies?

Stripchat tokens: verdiensten en uitbetalingen
21 maart 2020

De Stripchat tokens die je verdient kan je op verschillende manieren laten uitbetalen. Hier onder een overzicht van de betalingsmogelijkheden, hoe vaak je uitbetaald kunt krijgen en wat de betalingsdrempel is. Daarnaast is ook te lezen hoe lang het duurt voordat je je geld hebt ontvangen en wat voor een waarde tokens precies vertegenwoordigen. Ook wordt er aangegeven hoe Stripchat om gaat met terugbetalingsverzoeken van de klant, ook wel bekend als Chargebacks.

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Kan ik mijn Stripchat tokens ontvangen via Paypal of Western Union?

Nee, Stripchat tokens worden niet via Paypal en Western Union uitbetaald. Je kunt, ePayments (https://www.epayments.com/) of Paxum (https://www.paxum.com) gebruiken voor onmiddellijke betalingen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Hoe kan ik mijn betalingsinstellingen wijzigen?

Je kunt de betalingsinstellingen wijzigen op https://stripchat.com/payments-settings. Vink vervolgens Betalingsinstellingen aan. Telkens wanneer je de betalingsinstellingen wijzigt, moet je deze verifiëren via e-mail. Zorg er dus voor dat je toegang hebt tot het e-mail adres dat je gebruikt voor jouw Stripchat-account, dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat niemand anders wijzigingen kan aanbrengen!

Hoe kan ik informatie krijgen over mijn ontbrekende betaling?

Je kunt informatie over jouw overboeking opvragen via e-mail [email protected] of door rechtstreeks contact met Stripchat support op te nemen via de website: https://stripchat.com/support. Zorg ervoor dat je al bent ingelogd op de website met je account.

Hoe lang duurt het om een cheque of een overboeking opnieuw uit te geven?

Zorg ervoor dat de betalingsinformatie correct is door deze dubbel te controleren voordat de betaling wordt verzonden! In geval de betaling is verzonden, kan het tot 6 weken duren om die betaling opnieuw te verzenden! Voeg de volgende informatie toe aan je verzoek: Naam begunstigde Bedrag Postcode / Postcode Voor overschrijvingen: Laatste 4 nummers van IBAN en rekeningnummer

Hoe kan ik betaald worden?

Nadat je bent goedgekeurd als een Pro-model, kun je hier de betalingsinstellingen instellen https://stripchat.com/payments-settings. Controleer nogmaals of de betalingsinformatie juist is! Je kunt betalingen ontvangen via Paxum, ePayments, Cheques en bankoverschijvingen. Stripchat raad je aan Paxum te gebruiken, omdat dit de snelste manier is om de betaling te ontvangen.

Hoe lang duurt het voordat ik de betaling ontvang?

Paxum en ePayments Betalingen worden onmiddellijk uitgevoerd. Overschrijvingen worden meestal binnen 2-10 werkdagen ontvangen en voor cheques kan dit ongeveer 1 maand duren, afhankelijk van de postdiensten in jouw land.

Hoeveel kan ik als cam-model verdienen op Stripchat.com?

Het hangt allemaal af van je vaardigheden en talenten. Succesvolle modellen kunnen meer dan $10.000 per maand verdienen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je niet op meerdere sites uitzendt. Hierdoor valt de aandacht van het model uiteen en wordt de snelheid van de uitzending vertraagd, wat resulteert in ongelukkige gebruikers.

Hoeveel geld kosten Stripchat tokens?

1 token = 0,05 $ voor het model.

Hoe vaak worden betalingen verzonden?

  • Wekelijkse betalingen voor ePayments en Paxum.
  • Overschrijvingen en cheques worden elke twee weken betaald.
  • Uitbetalingsdag: dinsdag en ze betalen de hele voorgaande tijd tot en met zondag.

Houd er rekening mee dat uitbetalingen pas worden gedaan nadat de minimale uitbetalingslimiet wordt bereikt.

Wat te doen wanneer je niets hebt ontvangen

Het duurt gewoonlijk 3 dagen tot 2 weken om een overboeking te ontvangen. Als je problemen ondervindt, controleer dan de betalingsgegevens en neem contact op met jouw bank. Als het meer dan twee weken geleden is en je de overboeking nog niet hebt ontvangen, kun je Stripchat dit laten weten via het contactformulier. Zij traceren het via hun partner. Ze kunnen de overboeking alleen opnieuw verzenden als deze naar hun terugkeert, dus wees zeer nauwkeurig bij het toevoegen van de betalingsgegevens!

Wat is de minimale betalingsdrempel?

Minimale betalingsvereisten:

  • Paxum: $ 50
  • ePayments: $ 50
  • Cheque: $ 100
  • Overschrijving: $ 500

Overschrijvingen zijn gratis voor modellen.

Hoe beschermd Stripchat tegen chargebacks?

In het geval van chargebacks ben je 100% beschermd, omdat Stripchat begrijpt dat dit een ongelukkige situatie is die niet kan worden voorkomen. Er zijn echter twee gevallen waarin Stripchat het recht behoudt om Tokens van je inkomsten af te trekken:

  • Frauduleuze activiteit: wanneer gebruikers met kwaadaardige intenties aanzienlijke bedragen aan modellen geven of wanneer modellen zijn gevonden die samenwerken met frauduleuze gebruikers. Van modellen wordt verwacht dat ze verdachte activiteiten in hun kamer melden op https://stripchat.com/support.
  • Gebruikersklacht met betrekking tot een onbevredigende show.

Word nu model!

Reacties

Ik kan niet meer inloggen kunt u mij helpen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden