Alles over uitbetalingen via Stripchat

Alles over uitbetalingen via Stripchat

Hoe krijg ik mijn geld?

Alles over uitbetalingen via Stripchat
8 september 2020

Nadat je bent goedgekeurd als Stripchat model, kun je je betalingsinstellingen voltooien via deze link: https://stripchat.com/payments-settings. Het is uiteraard van belang om wederom te controleren of alle verstrekte informatie correct is om vertragingen bij het ontvangen van je betaling te voorkomen. Je kunt bij Stripchat je betalingen ontvangen via Paxum, COSMOpayment, ePayService, ACH / Direct Transfers, Cheques, Bitcoin / Cryptocurrencies, International Wire Transfers en EUR Wire Transfers (SEPA).

Alle uitbetalingsmethoden zijn gratis voor modellen / studio's en worden automatisch uitgevoerd op de dinsdag, behalve overschrijvingen die om de andere dinsdag worden gedaan.

Je betalingsinstellingen wijzigen

Wil je je betalingsinstellingen wijzigen? Dan mag dat geen probleem zijn. Je kunt je betalingsinstellingen wijzigen op https://stripchat.com/payments-settings of rechtstreeks vanaf de hoofdpagina van de site door op je Tokens-pictogram in de rechterbovenhoek te klikken en Betalingsinstellingen te selecteren in het vervolgkeuzemenu. Elke keer dat je een wijziging aanbrengt in je betalingsinstellingen, ontvang je een e-mail om de wijziging te verifiëren. Zorg er daarom voor dat je altijd toegang hebt tot het e-mailaccount, dat je gebruikt voor je StripChat-profiel om ervoor te zorgen, dat alleen jij je instellingen mag wijzigen.

Uitbetalingsfrequentie en minimumbedragen

Uitbetalingen worden automatisch gedaan op de dinsdag en omvatten de inkomsten van de week ervoor (maandag-zondag) plus elk ander overlopend bedrag uit oudere periodes. De betalingen worden elke dinsdag verstuurd via Paxum, COSMObetaling, ACH / Direct, Cryptocurrency, Cheques, EUR Overschrijvingen (SEPA) en ePayService. De internationale overschrijvingen vinden om de ene dinsdag plaats.

Je betaling wordt gepland zodra je het minimumbedrag van elke provider hebt bereikt. De minimum bedrag per provider zien er als volgt uit:

  • Voor Paxum, ePayService en COSMOpayment is het minimumbedrag $ 50
  • Voor ACH / Direct, Cheques en EUR Overschrijvingen is het minimumbedrag $ 100
  • Voor internationale overschrijvingen is het minimumbedrag $ 500
  • Voor Cryptocurrencies is het minimumbedrag $ 200

Uitbetalingstijdstip door providers

Uiteraard is elke model benieuwd naar binnen hoeveel tijd zij hun betalingen kunnen verwachten. De betalingen verstuurd via Paxum, ePayService en COSMObetalingen worden direct geleverd. ACH / Direct, EUR Overschrijvingen (SEPA) Internationale overboekingen duren doorgaans 2-10 werkdagen. Verder kan het een maand duren voordat cheques arriveren, afhankelijk van de postdiensten in je land. Het duurt meestal maar een paar uur voordat Bitcoin / Cryptocurrencies zijn verwerkt.

Betalingsstatus

Op Stripchat zijn er vier verschillende statussen voor de uitbetalingen. De modellen / studio’s kunnen hierdoor gemakkelijk de voortgang van elk van hun uitbetalingen volgen. De eerste status is ‘wachten’. Elke maandagochtend worden alle in aanmerking komende uitbetalingen gegenereerd en wordt de status Wachten ingesteld totdat de betaling is verwerkt. Als het model / de studio de betalingsgegevens wijzigt tijdens de wachtstatus, wordt de uitbetaling geweigerd en wordt de betaling verplaatst naar de volgende week.

De tweede status ‘betaald’ houdt in, dat zodra Stripchat het te betalen bedrag heeft ingediend via de door jouw gekozen betalingsmethode, wordt het gemarkeerd als Betaald.

De status ‘geweigerd’ wordt geselecteerd als de uitbetaling wordt geweigerd voordat deze wordt betaald. Er zijn twee mogelijke oorzaken voor weigering van uitbetaling. De eerste oorzaak kan gezocht worden in het feit, dat je mogelijk he uitbetalingsinstellingen hebt gewijzigd. Wijzigen van de uitbetalingsinstellingen op de maandag of dinsdag, vlak voor de betalingsdatum, kan ervoor zorgen, dat je betaling wordt verschoven naar de volgende week. En een tweede oorzaak kan zijn, dat je ongeldige betalingsgegevens hebt ingevoerd.

De laatste status ‘terugboeking’ wordt gemarkeerd als de uitbetaling is teruggedraaid na betaling.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden