Diverse Stripchat account instellingen 

Diverse Stripchat account instellingen 

Hoe werkt bijvoorbeeld mijn email?

Diverse Stripchat account instellingen 
27 juli 2020

Hoe bevestig ik als model mijn e-mail adres? 

Nadat je je modelaccount hebt aangemaakt, ontvang je een verificatie-e-mail via het opgegeven e-mail adres. Om je e-mail adres te verifiëren, hoef je alleen maar op het tabje ‘Bevestig uw e-mail’ te klikken. Door op dit tabje te klikken, wordt je e-mail onmiddellijk bevestigd en wordt je doorgestuurd naar Stripchat, waar je wordt begroet met een bericht waarin de succesvolle verificatie van je e-mail wordt bevestigd.
 

Houd er rekening mee, dat als je al een gebruikersaccount hebt, je een nieuw modelaccount moet maken met een ander e-mailadres. Dit is nodig om redenen van beveiliging en identificatie.

Je e-mailadres wijzigen

Om je e-mailadres te kunnen wijzigen, ga je als eerst naar Instellingen en dan naar privacy. Hier kies je vervolgens de optie ‘E-mail wijzigen’. Vervolgens moet je het nieuwe e-mailadres en je huidige wachtwoord invoeren en op het tabje ‘Opslaan’ klikken.

Je wachtwoord veranderen

Ook om je wachtwoord te kunnen wijzigen ga je naar Instellingen en dan naar privacy om je wachtwoord te wijzigen. Nadat je op het tabje ‘Wachtwoord wijzigen’ hebt geklikt, krijg je de mogelijkheid om je oud wachtwoord in te voeren en dan vervolgens het nieuwe. Hierna kun je op het tabje ‘ Opslaan’ klikken. 

Voorkomen dat je account in bepaalde landen wordt gezien

Je hebt op Stripchat ook de mogelijkheid om bepaalde landen uit te sluiten door naar Instellingen en Privacy te gaan en de landen te kiezen waar je account niet zichtbaar moet zijn. Hierna kun je op het tabje ‘Opslaan’ klikken.

Bovendien kun je ook alleen bepaalde regio's van de Verenigde Staten en Canada blokkeren. Je kunt dit doen door als eerst de Verenigde Staten of Canada te kiezen. Er verschijnt dan een optie om de regio te selecteren.

Je modelaccount verwijderen

Als je je account wilt verwijderen, dan kun je naar Instellingen gaan en dan vervolgens naar Privacy.  Klik hier vervolgens op Mijn account verwijderen en kies de optie Verwijderen. Modelaccounts die onder een studio zijn geregistreerd, kunnen alleen door de studio worden verwijderd.

Wat is het tipmenu? 

Het tipmenu is een aangepaste activiteitenlijst die je kunt maken en die in je chatroom wordt weergegeven met als doel, dat gebruikers weten wat je aanbiedt en voor hoeveel tokens. Wat het uniek maakt, is dat het een interactief menu is, wat betekent, dat de gebruiker de activiteit die hij / zij wil uitvoeren in het Tip-menu kan selecteren en er tegelijkertijd voor kan betalen. Dus als je hun Tip Menu-verzoek ontvangt, ontvang je ook de tokens die ze hebben betaald.

Ga naar je uitzendpagina en onder het tabblad "My Show Controls" vind je de widget Tip Menu. Voeg tot 15 aangepaste activiteiten toe met de respectievelijke prijzen in tokens en klik op "Opslaan". Gebruikers hebben tijdens je uitzending toegang tot dit tipmenu. Als iemand een verzoek doet via het tipmenu, wordt dit in de chat aan jou getoond.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden