Verschillende manier van chatten op StripChat

Verschillende manier van chatten op StripChat

Shows

Verschillende manier van chatten op StripChat
29 februari 2020

Op StripChat kan je op verschillende manieren kamers bezoeken en chatten. Door op “Melden wanneer online” te klikken, abonneer je op de meldingen en updates van een model. Dit betekent dat wanneer een model online is of je een bericht stuurt, je een e-mail en een pushmelding zal ontvangen, zodat je nooit iets mist. Je kunt pushmeldingen in –of uitschakelen in je profiel bij de “Instellingen en privacy” tab.

Meer weten over Stripchat? Leer hier: Wat is StripChat?

Wat is de Public show?

Bij de public show heeft iedereen toegang tot de kamer van het model. Je kunt fooien geven en de modellen kunnen bepaalde doelen stellen. Dit is verreweg de meest gebruikte functie op Stripchat.

Wat is een privé-chat?

Privé chat is de manier om met het model te communiceren. Om een privé chat te starten, moet je alleen op het “start privé” knopje drukken. Houd er rekening mee dat je gedurende het gesprek spionnen kunt hebben. Zij kunnen echter niet direct communiceren met het model. De show kan elk moment worden gestopt door de gebruiker of het model en het stopt automatisch als de gebruiker geen tokens meer heeft. De standaardprijs is 24 tokens/ minuut en kan verhoogd worden naar maximaal 120 tokens, afhankelijk van wat het model kiest.

Wat is Cam2Cam Show?

Cam2Cam Show is de manier om face-to-face met een model te communiceren. Dit betekent dat de gebruiker gedurende deze sessie de webcam kan aanzetten en door het model kan worden gezien. Om een Cam2Cam show te starten, moet je alleen op het “Cam2Cam” knopje drukken. Tijdens deze show kan niemand bespioneren. De show kan elk moment worden gestopt door de gebruiker of het model en het stopt automatisch als de gebruiker geen tokens meer heeft. De standaardprijs is 32 tokens / minuut en kan verhoogd worden naar maximaal 120 tokens, afhankelijk van wat het model kiest.

Wat is Spy Chat?

Met Spy Chat kunnen de gebruikers ziet wat er gebeurt tijdens de privé show. De spionnen kunnen niet rechtstreeks chatten met het model. Ze kunnen alleen de show bekijken die op dat moment wordt uitgevoerd. De standaardprijs voor Spy Chat is 8 tokens / minuut, maar het kan verhoogd worden naar maximaal 12 tokens / minuut, afhankelijk van wat het model kiest.

Hoe kan ik privé chatten met een model?

Alleen Ultimate leden hebben het voorrecht om op elk moment privé berichten naar elk gewenst model te sturen. Het enige wat je hoeft te doen is klikken op het envelop icoon links van de video van het model en je kunt daarna van start gaan met chatten, zolang je niet door het model bent verbannen. Leden die zijn verbannen door het model, kunnen geen interactie hebben met dat model.

Nu gratis webcam seks!

Reacties

hoi

Laat me aub erin in de website van stripchat. Nl in

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden