Wat is StripChat?

Een geweldige camsite!

Wat is StripChat?
20 juni 2022

StripChat is een gratis online community waar je geweldige sexy amateurmodellen kunt bekijken, die live interactieve shows uitvoeren. Stripchat is 100% gratis en is overal en altijd toegankelijk voor gebruikers van de site. 

De website is mobiel compatible wat betekent, dat je op elk apparaat van Stripchat kunt genieten door simpelweg een internetbrowser-applicatie te openen en deze link aan te klikken: https://stripchat.com/.

Stripchat streeft ernaar om zowel de gebruikers als de modellen de beste live- cam- site- ervaring te bieden. Dat is dan ook de reden waarom je allerlei modellen over de hele wereld via deze site kan bezichtigen. Voor een ieder is er wat wils op deze spannende cam- site.

Als je liefhebber bent van cam shows dan is het hebben van een StripChat account een must. Het hebben van dit account bied je toegang tot een wereld vol hete sexy cammodellen. De modellen zijn afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Als je eenmaal bent ingelogd, dan kun je op basis van je wensen en voorkeuren op zoek gaan naar modellen. 

Een gratis account aanmaken? Lees hier: Een Stripchat account aanmaken

Kopen en waarde van tokens 

Hoewel Stripchat gratis is, wordt het gebruik van tokens aangeraden om de meest plezierige ervaring op te kunnen doen. Tokens kun je zien als een vorm van online valuta. Gebruikers die een tokenpakket aanschaffen krijgen op deze site automatisch de status van groene gebruiker. 

De waarde van tokens hangt af van de gekochte hoeveelheid. Over het algemeen geldt, hoe meer tokens je koopt, hoe goedkoper ze worden. 90 tokens kosten bijvoorbeeld 9.99 dollar, dat is ongeveer 11 cent. Koop je voor 199,99 dollar tokens dan krijg je er 2255. Dat is iets meer dan 8 cent. 

Hoe je tokens kunt kopen is een beetje afhankelijk van het land waar je woont, maar er zijn tal van mogelijkheden:

 • Credit/Debit/Prepaid Cards
 • PayPal
 • PaySafeCard
 • Sofort
 • Mobile Billing
 • Gift Cards
 • Bitcoin en andere Cryptos

Modellen verwennen met tokens

Tokens kunnen onder andere als fooi gebruikt worden om de aandacht van favoriete modellen te trekken. De tokens komen dus goed van pas als je een speciaal verzoek aan een model wilt doen of gewoon om je waardering en bewondering te tonen. Tokens kunnen ook gebruikt worden om deel te nemen aan:

 • privéshows,
 • Cam2Cam shows
 • spionage show
 • en groepsshows
 • of om eenvoudig foto- / videoalbums van modellen te kopen

Een andere manier om je tokens te gebruiken, is om offline tips als cadeau naar je favoriete modellen te sturen en een speciale boodschap met de tip op te nemen om ze te verrassen. Dergelijke tips worden altijd op prijs gesteld door de modellen. 

Lees hier meer over de verschillende shows: Verschillende manier van chatten op StripChat

Hoewel het geven van een fooi niet vereist is, kunnen gebruikers de cam- show van een model prijzen door hen tips te sturen. Modellen reageren meestal beter op unieke verzoeken van gebruikers nadat ze zijn getipt en zich gewaardeerd voelen. 

Je kunt tokens kopen door op het pluspictogram naast je gebruikersnaam te klikken en je saldo wordt aan de linkerkant weergegeven zodra je de eerste aankoop doet.

Stripchat gebruikers

Er zijn verschillende gebruikers op Stripchat. Elk type gebruiker komt met nieuwe en leuke opties. Je hebt:

 • Guests. Gebruiker zonder account
 • Gray League Wel een account, maar geen tokens
 • Bronze League Een account en ook tokens

Daarnaast loopt het op in verschillende levels. Hoe meer XP er is ontvangen, hoe hoger het gebruikers level:

 • Silver League
 • Gold League
 • Diamond League
 • Royal League
 • Legend League

Daarnaast heb je nog de Ultimate leden. Deze loyale leden kun je to Ridder maken, zodat ze een model kunnen helpen bij het modderen van een chat room. Deze kun je herkennen door de oranje Badge. Ze kunnen tot elke league behoren.

Haal meer uit je Stripchat account

Voor veel cam liefhebbers is Stripchat een favoriete freemium- cam site. Het gaat dan niet alleen om de goedkope prijzen en het groot aantal modellen, er zijn veel meer redenen waarom gebruikers dol zijn op StripChat. De site is een enorm feest waar de meeste betrokkenen het leuk vinden om naakt te zijn en seksuele handelingen te verrichten en dat alles voor leuke fooien. Je kunt echter ook gemakkelijk uren of dagen op deze site doorbrengen zonder een cent uit te geven. Het leuke van de site is dat veel kamers streamen in fantastische HD-kwaliteit (720p / 1080p), veel modellen laten show opnames toe, die je gratis opnieuw kunt bekijken, en er zijn ook honderden fetisj-categorieën, die dagelijks worden bijgewerkt.

Wil je juist wat geld besparen en alles uit je account halen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren bij privé shows op de token kosten per minuut. Krijg je tal van gratis leuke dingen wanneer je Fan wordt en kun je ondermeer tokens winnen in verschillende weggeef acties, zodat je je favoriete modellen kunnen verwennen met iets leuks!

Lees hier dan verder voor wat tips! Manieren om geld te besparen op Stripchat

Doel Stripchat en regels 

Het voornaamste doel van Stripchat is om zowel leden als modellen een goede tijd en plezier te laten beleven op deze site. Daarom zijn er enkele basisregels samengesteld, die betrekking hebben op het gebruik van de site. In de algemene voorwaarden kun je terugzien wat wel en wat niet is toegestaan op Stripchat. 

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je allereerst de sectie met meest gestelde vragen doornemen of je kunt contact opnemen met de klantenservice welke 24/7 te bereiken is. De klantenservice probeert alle binnengekomen berichten zo snel als mogelijk naar tevredenheid van de gebruikers te beantwoorden. 

Ook het geven van feedback wordt zeer op prijs gesteld. De site is namelijk speciaal voor de gebruikers als de modellen ontwikkeld opdat zij plezierige momenten kunnen beleven. Op basis van de gegeven feedback kunnen de beheerders van de site werken aan verdere verbetering van Stripchat. 

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden