Verschillende type shows op Stripchat

Verschillende type shows op Stripchat

Privé, cam2cam en meer!

Verschillende type shows op Stripchat
25 mei 2020

Op Stripchat kunnen gebruikers genieten van verschillende soorten shows. Je kunt bijvoorbeeld denken aan privéshows, cam2cam shows, Spy Shows, groepsshows en meer. Bekijk hier de verschillende soorten Stripchat Shows. 

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Privéshows op Stripchat

Een privéshow kun je zien als een geweldige kans om op een meer intieme manier te communiceren met de modellen van Stripchat. Het is de beste manier om de onverdeelde aandacht te trekken van de modellen. Om een privéchat met een model naar keus te starten, kun je snel en eenvoudig op het tabje ‘privé starten’ klikken. Houd er wel rekening mee, dat anderen de show tijdens de privésessie kunnen bespioneren als het model de spionageoptie heeft ingeschakeld. 

Spionnen zijn echter gewoon toeschouwers en de gebruiker, die de privésessie is begonnen, is de enige die met het model kan communiceren. Verder kan de show op elk moment worden gestopt door de gebruiker of het model en stopt automatisch wanneer de gebruiker geen tokens meer heeft. De prijs van zo een sessie kan variëren van 8 tot 150 tokens per minuut, afhankelijk van de prijsvoorkeuren van de modellen.

Cam2cam-show

Een Cam2Cam-show stelt gebruikers in staat om face-to-face met modellen te communiceren. Tijdens deze sessies kunnen je je webcam inschakelen. Hierdoor kan het model je ook zien. Om een Cam2Cam Show te starten, klik je gewoon op het ‘Cam2Cam’ tabje. Het is niemand toegestaan om deze soorten shows te bespioneren. Het kan op elk moment door het model of de gebruiker worden gestopt en het stopt automatisch als de gebruiker geen tokens meer heeft. De prijs van zo een show kan variëren van 8 tot 150 tokens per minuut, afhankelijk van de prijsvoorkeuren van de modellen.

Stripchat Spy Show

Door Spy Chat in te schakelen kunnen gebruikers zien wat er gebeurt tijdens een privéshow. Je geniet in dit geval dan van een spy show. De Spies kunnen tijdens het sluipen niet rechtstreeks met het model chatten. Ze kunnen alleen passief de show bekijken, die tijdens die sessie wordt opgevoerd. De prijs van een Spy Chat kan variëren van 4 tokens per minuut tot 60 tokens per minuut, afhankelijk van de prijsvoorkeuren van de modellen.

Groepsshow

De groepsshow is een privéshow per minuut waar meerdere gebruikers van kunnen genieten tegen een meer betaalbare prijs. De prijs van de groepsshows is over het algemeen lager dan de traditionele privéshows omdat meerdere gebruikers bijdragen, zodat het model nog steeds haar gewenste doel kan bereiken met meer mensen, die van die show kunnen genieten.

Als een model een groepsshow heeft aangekondigd, kun je dat zien in haar uitzendvenster, naast het tabje Tip verzenden. Je kunt dan klikken op het tabje ‘groepsshow’ en gratis je slot reserveren. De tokenlading begint wanneer de show begint. Als er een groepsshow bezig is, wordt die getoond in het uitzendvenster en kun je op het tabje ‘deelnemen’ klikken om alsnog deel te nemen aan de groepsshow.

Ticket Groepsshow

Een ticket groepsshow is als een gewone groepsshow, maar in plaats van een tarief per minuut te betalen, betaal je een vaste prijs, die tussen de 8 en 200 tokens kan zijn, afhankelijk van de keuze van het model.

Ticketgroepshows worden altijd vijf minuten voor aanvang door het model aangekondigd, dus als je deze aankondiging ziet onder haar uitzendvenster naast het tabje Tip verzenden, aarzel dan niet om mee te doen! Klik op het tabje Ticket Group Show en boek je plek door de vaste prijs te betalen. Omgekeerd, als je erachter komt, dat de show al aan de gang is, is het goede nieuws dat je deze nog steeds kunt bijwonen. Het wordt weergegeven in het uitzendvenster en je kunt dan gerust klikken op het tabje deelnemen. Je betaald de prijs voor een ticket en je kunt genieten van de groepsshow.

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden