Profiel richtlijnen en het uploaden van afbeeldingen

Profiel richtlijnen en het uploaden van afbeeldingen

Polls, afbeeldingen, meldingen en meer

Profiel richtlijnen en het uploaden van afbeeldingen
10 juni 2021

Voor wat betreft je omslagfoto is het goed om te weten, dat de afbeelding welke je daarvoor wil gebruiken ook inderdaad van jou moet zijn. Ook in dit geval kun je niet poseren met een baby in je hand. Afbeeldingen met minderjarigen zijn ten strengste verboden. Alle modellen die op deze site verschijnen, moeten minstens 18 jaar oud zijn. Ook deze afbeelding mag geen verboden inhoud bevatten of auteursrechtelijk beschermde inhoud met watermerken of logo’s. 

Aangepaste panelen instellen

Om hiermee aan de slag te kunnen dien je te gaan naar ‘mijn profiel’. Onder Mijn informatie vind je Mijn aangepaste panelen, en hier begint de magie. Klik vervolgens op het tabje "+ Paneel toevoegen" en een modaal venster met het paneel zal verschijnen.

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Je kunt een titel, beschrijving, een afbeelding met een URL-link toevoegen en zoveel panelen toevoegen als je maar wilt. Houd er rekening mee, dat alleen PNG-, JPG- en GIF-indelingen worden ondersteund en dat de afbeelding niet groter mag zijn dan 5 MP. Nadat je panelen zijn gemaakt, kan je ze opnieuw rangschikken en op je eigen manier indelen door ze naar verschillende locaties te slepen en neer te zetten. Heb je spijt van iets, dat al te zien is? Bewerk of verwijder eenvoudig het paneel en ga terug naar je Mijn Profiel-sectie.

Het promoten van andere bedrijven of merken op Stripchat

Voor modellen is het goed om te weten, dat het promoten van andere bedrijven en merken ten strengste verboden is op de site. Onthoud dat de site een handelsmerkbedrijf is en niet de rechten heeft om iemand anders te promoten zonder hun wettelijke (schriftelijke) toestemming. De beheerders van de site verwachten overigens, dat je ook tijdens het leveren van optredens op Stripchat je exclusief op de leden concentreert en helpt bij het opbouwen van het merkimago.

Telegram-meldingen

Op StripChat hebben cam modellen de mogelijkheid om telegram meldingen in te schakelen. Deze kan je inschakelen om je een waarschuwing te geven wanneer een gebruiker je offline tips of privéberichten stuurt. Ga naar je instellingen en privacypagina. Op die pagina vind je het meldingenpaneel om het in te schakelen.

Alles over peilingen / polls 

Op je uitzendt pagina zie je het tabblad Extensies met de Extensiebibliotheek. Zoek Polls en klik op "Installeren" en vervolgens op "OK". Nu wordt Polls in je kamer geïnstalleerd en is deze altijd klaar voor gebruik.

Om een peiling in elkaar te zetten kun je klikken op de joystick naast het berichten- invoerveld om de interactielijst weer te geven. Hierna kun je gaan naar Games & Fun en dan vervolgens naar Polls. Stel je vraag, antwoordopties (tussen 2 en 5) en de duur in. Je kunt de peiling dan maximaal 10 minuten laten lopen tijdens het cammen. Als je wilt, kun je zelfs een prijs instellen om te stemmen en er een betaalde poll van maken. Alle geregistreerde gebruikers kunnen stemmen en de resultaten van de peiling zijn anoniem. Zodra de tijd om te stemmen verstreken is, worden de resultaten automatisch aangekondigd in de chat.

Wat gebeurt er als mijn account wordt opgeschort?

 De beheerders van de site ondernemen tijdig actie als blijkt, dat modellen zich niet houden aan de voorgeschreven regels. Afhankelijk van de aard van de overtreding ondernemen de beheerders van de site verschillende acties, waaronder waarschuwingen, tijdelijke schorsingen voor 24 uur, 72 uur, 7 dagen of 30 dagen en permanente schorsingen voor zwaardere overtredingen. Wanneer een modelaccount wordt geblokkeerd, dan ontvang je daar direct een melding van. Je komt dan ook te weten wat de reden is van de blokkade. Er zijn verder verschillende acties, die kunnen leiden tot accountopschorting. Het weg zijn van de camera, streamen met niet geregistreerde personen en het overtreden van de showregels zijn enkele van de redenen. Ook het overleggen van nepdocumenten bij de inschrijving, frauduleuze activiteiten en het negeren van waarschuwingen van beheerders van de site kunnen leiden tot accountopschorting. Het is ook niet toegestaan om betalingen buiten het platform te accepteren, te slapen tijdens een cam show en te adverteren op andere online cam platformen. Ook het gebruik van neppe interactieve seksspeeltjes, onbeleefd of beledigend gedrag tijdens een show en het gebruik van vooraf opgenomen shows tijdens het streamen zijn absoluut niet toegestaan. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden