Hoe kan ik als model mijn profiel instellen?

Hoe kan ik als model mijn profiel instellen?

En hoe werken bots?

Hoe kan ik als model mijn profiel instellen?
12 augustus 2020

Profiel instellen 

Je hebt je aangemeld als Stripchat model en het is dus tijd om je profielgegevens in te vullen en je avatarfoto te uploaden. Dit is een zeer belangrijke etalage omdat het de zichtbare informatie is, die gebruikers voor het eerst zien wanneer ze je profiel bekijken. Wat je opneemt in je bio, is helemaal aan jou gelegen, maar vergeet niet, dat je avatarfoto geen naaktheid mag bevatten en dat alle gevoelige lichaamsdelen bedekt moeten zijn. 

Profielinformatie wordt gerangschikt en weergegeven in aangepaste panelen. Op Stripchat maak je je  eigen gepersonaliseerde informatiepanelen en legt ze op je eigen manier neer. Schrijf alles wat je met de wereld wilt delen - van je likes tot je showschema's - en maak er een jazz van door afbeeldingen en hyperlinks toe te voegen aan je sociale media. Je hebt de mogelijkheid om een ​​kunstwerk van je openbare profiel te maken. Zowel je profielinformatie als de avatarfoto kunnen worden bewerkt in het gedeelte Mijn profiel.

Last but not least moet je ook een omslagfoto kiezen. Dit is de afbeelding, die wordt weergegeven in je uitzendt venster terwijl je offline bent. Om het bij te werken, kun je gaan naar je uitzendt pagina en onder het tabblad Mijn details zie je een omslagfoto-paneel om je beste opname te uploaden. Zonder omslagfoto kun je de uitzending niet starten. Bovendien kun je een galerij maken waar je je betaalde of gratis foto's en video's kunt uploaden.

Maak ook gebruik van Extensies en bots

Extensies zijn aanpasbare interactieve functies om je chatroom ervaring voor gebruikers te verbeteren en geweldige inhoud te creëren. Het toevoegen van een extensie aan je kamer kan een eenvoudige en effectieve manier zijn om meer met je publiek te communiceren. Je vindt het tabblad Extensies op je uitzendt pagina onder het uitzend venster. Daar heb je de Extensions Library met alle beschikbare bots en widgets, die je kunt installeren.

Hoe kun je een extensie inschakelen?

Je kunt een extensie inschakelen door vanuit de bibliotheek de extensie te kiezen, die je aan je kamer wilt toevoegen en klik dan vervolgens op "Installeren". In het volgende paneel kun je de extensie aanpassen en instellen. Zodra je op 'Opslaan' klikt, is de extensie al geïnstalleerd en bevindt het zich boven de Extensions Library, samen met de rest van de geïnstalleerde extensies. Schakel ten slotte de schakelaar in om deze in je kamer te activeren. 

Als je een extensie uit je kamer wilt verwijderen, schakel je gewoon de schakelaar uit. Om het volledig te verwijderen, kun je klikken op het instellingen pictogram en vervolgens op "Verwijderen" en "Installatie" om het op elk moment te bewerken.

Welkom Bot

De Welkom Bot stuurt automatisch je aangepaste bericht naar elke gebruiker, die je kamer binnenkomt. Je kunt een begroeting bericht, een aankondiging, je chatroom regels enz. instellen. 

Tip Reaction Bot

De Tip Reaction Bot stuurt automatisch je dankwoord naar de gebruikers, die je een fooi geven en naar elke nieuwe koning in je kamer. Je kunt het bewerken en je gepersonaliseerde bericht toevoegen.

Aankondigingen Bot

De aankondigingen Bot stuurt regelmatig je aangepaste bericht naar je chatroom (herinneringen, updates, enz.) Jij bepaalt uiteraard wat er staat en hoe vaak.

Word nu model!

Reacties

over profiel. hoe kan ik weten aan de vrouw wat haar naam is. namen zou je moet zien bij het profiel.bv ...kristineplay of kristineolimpy is dat de echte naam.. zie ook denk ik te jonge meisjes,

Beste,
Mijn bots werken niet. Ik heb ze geïnstalleerd, ingesteld en geactiveerd. Toch werken ze niet tijdens mijn show. Hoe kan ik dit oplossen!

Mvg Snoopy

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden