Studio- Accounts op Stripchat

Studio- Accounts op Stripchat

Studio- Accounts op Stripchat
23 juni 2020

Wat is een studio- account? 

Een studio is een beheeraccount waarmee je modelaccounts kunt maken binnen een Studio-account. Modelinkomsten worden in elke betalingsperiode overgemaakt naar dit studio-account, als de som van het bedrag van de modelinkomsten voldoet aan het minimumbedrag, dat in hun account is vastgelegd.

Studio's kunnen de activiteiten van hun modelaccounts volgen en hebben volledige controle over hen. Bovendien is de eigenaar van een studio-account verantwoordelijk voor het betalen van de modellen, die aan de studio zijn gekoppeld. Heel belangrijk om te weten is dat je niet direct vanuit een studio account kunt streamen. Modellen kunnen alleen uitzenden vanaf hun modelaccount.

Hoe kan een Studio-account aangemaakt worden? 

Het is heel eenvoudig om een ​​Studio-account aan te maken. Aan de onderzijde van de startpagina van de site zie je welke de mogelijkheden zijn om het account aan te maken. 

Eerst moet je een gebruikersnaam naar keuze invoeren en vervolgens een e-mail waarmee je je account wilt koppelen. Zorg ervoor, dat je je gebruikersnaam en e-mailadres correct typt, omdat ze met elkaar gekoppeld worden en een fout in dit stadium kan ertoe leiden, dat je in de toekomst geen van beide kunt wijzigen. Het e-mailadres dat je opgeeft, is ook erg belangrijk omdat er een uniek wachtwoord voor eenmalig gebruik naar dit adres wordt gestuurd, dat je onmiddellijk na de eerste keer inloggen moet wijzigen.

Nadat je je gebruikersnaam en e-mailadres hebt ingevuld kun je de algemene voorwaarden doornemen en dan klikken op het tabje "Account maken". Via het opgegeven e-mail adres zul je dan een eenmalig wachtwoord ontvangen waarmee je kunt inloggen op de site. Dit wachtwoord moet direct na het inloggen aangepast te worden. 

Hoe kan ik modellen toevoegen aan het Studio-account? 

Je kunt modellen toevoegen aan je Studio-account door op de optie Mijn modellen bovenaan de site te klikken en vervolgens Model toevoegen te kiezen. Vervolgens wordt aan jouw gevraagd om de login (gebruikersnaam), het e-mailadres en het wachtwoord van het modelaccount in te voeren en vervolgens op Model toevoegen te klikken om het proces te voltooien. Zodra het modelaccount is aangemaakt, moeten de documenten van het model geüpload worden om beoordeeld te worden.

Hoe kan ik modellen verwijderen uit het Studio-account? 

Je kunt modellen uit je Studio-account verwijderen door op de optie Mijn modellen bovenaan de site te klikken en dan vervolgens op het potloodpictogram in de sectie Mijn model te klikken om te bewerken.
Kies de modellen, die je uit je studio-account wilt verwijderen door op het "x" -symbool bovenaan hun avatar te klikken en bevestig vervolgens door op het tabje ‘Opslaan’ te klikken.

Inkomsten - Statistiekenpagina voor studio's 

Dit is een pagina waar je gedetailleerde statistieken van de inkomsten van je Studio kunt vinden, gesorteerd op modellen, om hun persoonlijke prestaties bij te houden en te analyseren hoe gebruikers op hun inhoud reageren.

Om toegang te krijgen tot jouw statistiekenpagina, klik je op de tokenbalansknop bovenaan de site. Nu zal je zien, dat je vier verschillende menu-items hebt waar je de statistieken kunt controleren: verdiensten per model, tokengeschiedenis, betalingsinstellingen en betalingsgeschiedenis. De verdiensten van fooien zijn onderverdeeld in datum, gebruiker, type en totaal aantal tokens.

De statistieken worden in realtime bijgewerkt en je hebt de mogelijkheid om ervoor te kiezen om ze op periode te filteren, waarbij je kunt kiezen tussen huidige week, huidige maand, vorige maand of aangepaste datums.

Word nu model!

Reacties

ik kan er niet in komen ik ben geblokkeerd door solcon

I open studio account plz help me

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden