Hoe kan ik Stripchat tokens kopen?

Hoe kan ik Stripchat tokens kopen?

iDeal, Creditcard, Paypal. Het kan allemaal!

Hoe kan ik Stripchat tokens kopen?
11 mei 2020

Het kopen van tokens is extreem eenvoudig en handiger dan je ooit zou kunnen denken. Je kunt tokens op verschillende manieren en in pakketten van verschillende hoeveelheden kopen. Het is goed om te weten, dat hoe groter het pakket, hoe hoger de korting is welke je kunt krijgen. Om tokens te kunnen kopen kun je alvast navigeren naar de bovenkant van een pagina en klikken op de groene plusknop (+). Zodra je op de knop drukt, krijg je een pagina te zien met alle beschikbare betalingsmethoden en tokenpakketten. Selecteer op deze pagina het gewenste tokenpakket en de betalingsmethode welke jouw voorkeur geniet. Zodra de transactie is voltooid, wordt je account aangevuld met de aangekochte tokens.

Op Stripchat worden er voortdurend betalingsmethoden toegevoegd om het proces voor de gebruikers zo soepel als mogelijk te laten verlopen. De betaalmethoden op deze site zijn: 

 • iDeal
 • Credit / Debit / Prepaid Cards
 • PayPal
 • PaySafeCard
 • Sofort
 • Cadeaubonnen
 • Bitcoin en andere cryptocurrencies

Hoeveel kost een token? 

Op Stripchat kun je tokens op verschillende manieren en in verschillende pakketten met tokenbedragen kopen, maar er is iets dat geldt voor alle aankopen: “hoe groter het pakket, hoe hoger de korting”. 

Kan ik tokens kopen zonder een creditcard of betaalpas?

Op Stripchat kun je uiteraard tokens kopen zonder creditcard of betaalpas. Om aan de behoeften van alle gebruikers wereldwijd te kunnen voldoen, worden er verschillende lokale en internationale betaalmethoden aangeboden. Enkele andere betaalmethoden: 

 • PayPal
 • PaySafeCard
 • Sofort
 • Mobile Billing
 • Gift Cards
 • Bitcoin en andere Cryptocurrencies

Kan ik tokens kopen met een bankpas, prepaid- of virtuele kaart? 

Op deze site zijn er verschillende betaalmethoden en het kopen van tokens met een bankpas, prepaidkaart of virtuele kaart mag geen probleem zijn op Stripchat. Je kunt dus tokens kopen met je debet-, prepaid- of virtuele kaart door de optie Creditcard te kiezen uit de verschillende Betaalmethode-opties.

Het kopen van tokens kan zeker met een creditcard. Alleen dien je als gebruiker rekening mee te houden, dat alleen creditcards van grote kaartmerken als Visa, Mastercard, Maestro, Discover, Diners Club en JCB worden geaccepteerd. 

Kan ik een aankoop doen via een bankoverschrijving? 

Ook het doen van aankopen middels een bankoverschrijving is mogelijk op Stripchat. Dit betekent dat het geld direct van je bankrekening wordt overmaakt naar de bankrekening van de site. Bij de meeste banken kun je in enkele eenvoudige stappen rechtstreeks een overboeking doen vanaf je online mobiele bankplatform. Nadat je de overboeking hebt verzonden, duurt het gewoonlijk 1-3 werkdagen voordat het geld op de rekening van de site is en de tokens aan je account kunnen worden toegevoegd. 

De minimumaankoop met een overboeking is USD/ EUR 500 voor 5882 tokens en GBP 450 voor 5844 tokens. Voor elk bedrag, dat meer dan USD/ EUR500/ GBP450 ontvangt, zullen de corresponderende tokens door de site aan je account worden toegevoegd tegen de prijs van USD/ EUR0.085 / GBP0.077 per token (als je bijvoorbeeld USD/ EUR1300 verzendt, ontvang je 15294 tokens) . Bankoverschrijvingen op Stripchat worden alleen aangeboden voor aankopen in EUR, GBP en USD. 

Nu gratis webcam seks!

Reacties

Zitten er bij het het maandelijkse abonnement tokens?

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden