AngelinaTeller op Stripchat

AngelinaTeller op Stripchat

14 mei 2024

AngelinaTeller oftewel Angelina behoort tot een van de topmodellen in de cam-wereld. Ze spreekt Engels en Russisch, heeft een gemiddelde bouw en is geïnteresseerd in een ieder die haar webcamkamer binnenkomt. Gebruikers zijn vooral geïnteresseerd in haar grote sexy billen, kleine tietjes en geschoren kutje. Zelf is ze dol op het showen van lingerie, doet ze het graag op z’n hondjes en twerken. Naast haar werk als cammodel gaat ze graag naar de gym, doet ze aan meditatie, luistert ze naar rap en danst ze graag. Wil je meer te weten komen van dit model? Breng dan een bezoek aan haar webcamkamer. 

Fooi menu van AngelinaTeller

Dat Angelina veel bereid is te doen tijdens haar cam shows merk je aan haar fooi menu. Dit menu is zeer uitgebreid. Je kunt haar vragen om je een virtuele kus te sturen, om haar kutje aan je te tonen, om je een show te geven waar ze naakt voor de camera verschijnt, om een dildo voor je te berijden of een butt plug in te brengen. Voor elke handeling vraagt ze enkele tokens. Het is goed om te weten dat je haar al met 11 tokens blij kan maken. 

Privé Shows 

Een prive show van Angelina is mogelijk vanaf 90 tokens per minuut. Als je haar een verzoek doet om je te verwennen in een prive sessie is het belangrijk dat je direct aangeeft wat je van haar verwacht. Tijdens haar show kan ze dan inspelen op je wensen en voorkeuren. Wat ze vooral doet tijdens prive sessies is vingeren, kussen, het geven van een striptease, spelen met seksspeeltjes, het geven van een erotische dans en squirten. 

Fanclub van AngelinaTeller

Voor loyale fans die haar willen blijven volgen heeft Angelina een speciale fanclub. Lid worden van deze club kan al vanaf USD 9,99 per maand. Je hebt de keuzen om te kiezen voor het soldatenabonnement, lord of prins. Alle drie abonnementen leveren je heel wat voordelen op. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een onbeperkt aantal privéberichten sturen voor het model, kun je XP’s per maand krijgen, krijg je een speciale badge in haar webcamkamer en krijg je in bepaalde gevallen ook nog korting op het fooi menu en voor prive shows. 

Foto’s en video’s kopen 

Angelina heeft voor haar loyale kijkers en volgers een aantal foto’s en video’s ter beschikking op haar Stripchat profiel. Deze foto’s en video’s kun je kopen en vooral bekijken wanneer je zin hebt in Angelina en zij niet online is. De prijzen vallen gelukkig mee en je kunt dan ook op elk moment van de dag blijven genieten van dit model. 

Wanneer is AngelinaTeller online? 

Op de volgende dagen kun je genieten van de spannende cam shows van dit model: 

Dag van de week Tijd (Nederlands)
maandag: 03:00 - 11:00
dinsdag: 03:00 - 11:00
woensdag: 03:00 - 11:00
donderdag: 03:00 - 11:00
vrijdag: 03:00 - 11:00
zaterdag: 03:00 - 11:00
zondag: 03:00 - 11:00
Neem een kijkje op AngelinaTeller's profiel

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden