Manieren om geld te besparen op Stripchat

Manieren om geld te besparen op Stripchat

Haal alles uit je account!

Manieren om geld te besparen op Stripchat
12 juli 2021

Er zijn tal van opties mogelijk op Stripchat en het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken. Lees hier wat tips over hoe je maximaal gebruik kan maken van je account!

Goedkope modelkamers

In de categorie Privé Shows worden de kamers ook opgesplitst op basis van hun symbolische prijzen per minuut. De goedkope seks cam kamers beginnen bij slechts 8 tokens per minuut. Veel van de artiesten staan ​​er echter op, dat je een minimumtijd bij hen boekt. Sommige vereisen, dat je minimaal drie minuten besteedt, terwijl andere niet binnen tien minuten in een exclusieve show modus komen.

Om deze goedkope cam- kamers te vinden, selecteer je het aantal tokens per minuut, dat je prettig vindt onder de sectie Privé Shows aan de linkerkant van het filter. Je kunt ook naar het gedeelte ‘alle categorieën’ gaan waar je dan meteen bovenaan de bedragen per minuut ziet waaruit je kunt kiezen.

Meer weten over Stripchat? Lees hier: Wat is StripChat?

Fanclubs

Er zijn drie verschillende abonnementen niveaus beschikbaar, afhankelijk van hoeveel ondersteuning je aan je model wilt geven. Bij elk niveau wordt een onderscheidende badge geleverd, die naast je naam in de chatroom wordt weergegeven. Soldaat Sponsoring voor $ 9,99 / maand, Lord-sponsoring voor $ 19,99 / maand en Prins-sponsoring voor $ 49,99 / maand. 

Wat geeft deze Fanclub jou? 

Ten eerste enkele leuke extraatjes, zoals berichtjes van en naar het model, haar ondersteunen in haar kamer en andere gebruikers onder controle houden, en misschien nog belangrijker, het geeft je volledig gratis toegang tot alle video's en foto's van het model waarvoor anderen moeten betalen. Nog een enorm voordeel is dat je gratis spionage shows krijgt van dat specifieke model. 

Groeps- en tickets shows

Een groepsshow is een show met meerdere kijkers. Kijkers kunnen een plaats reserveren voor de aankomende liveshow van een model. Zodra de show begint, betaal je een verlaagd tarief per minuut. Dit doe je samen met andere enthousiaste gebruikers. Het model kan de show echter van tevoren annuleren als ze van gedachten verandert en de show afmaken wanneer ze maar wil.

Ticket Group Shows zijn echter anders. Hoewel het ook een show met meerdere kijkers is, werkt het niet op basis van een prijs per minuut. In plaats daarvan koop je van tevoren een kaartje waarmee je toegang hebt tot de hele voorstelling. Ze kunnen tussen de 5 en 20 minuten duren en zijn super goedkoop. Een kaartje kost je slechts centen, ergens tussen de 8 en 200 tokens. Hoe langer de show, hoe hoger de prijs van het ticket, maar het hangt allemaal af van het model. 

Bespioneer shows

Als een model zich al vermaakt in een privéshow met een andere gebruiker, dan heb je de mogelijkheid om als stille voyeur mee te doen.  Bij het bespioneren van privé shows kun je niet communiceren met het model, maar je kunt wel genieten van het ondeugend gevoel om de privéshow van iemand anders te kijken. De eerste 10 seconden kost je geen cent, daarna moet je betalen, maar de prijzen zijn erg laag, vanaf slechts 4 tokens per minuut.

Tokens winnen 

Stripchat is de enige site, die elk uur gratis tokens weggeeft. Het enige, dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor de gratis tokens, is ervoor te zorgen, dat je als geregistreerd lid bent aangemeld bij de site. Letterlijk alles wat je hoeft te doen om mee te doen aan de weggeefactie, is op de knop Deelnemen aan de weggeefactie in de kamer van een model te klikken. 

Dit zorgt ervoor, dat je automatisch meedoet aan de uurlijkse trekking waar tien gelukkige online Stripchat-leden de kans krijgen om elk gratis tokens te krijgen. Je kunt elk uur meedoen zolang je op de site bent, dus het is de moeite waard om een ​​herinnering in te stellen om in te loggen op het platform en deel te nemen aan de loterij.

Show opnames

Als je naar beneden scrolt in de menubalk op de startpagina van Stripchat, kom je een link tegen voor Recordable Privates in de categorie Private Shows. Negeer deze groep niet, het is een geschenk, dat blijft geven. Deze cam- kamers bieden je namelijk de mogelijkheid om je betaalde privé camshow gratis op te nemen met een hete model. Een kopie van de show wordt online op Stripchat opgeslagen in je persoonlijke account, waar je er zo vaak als je wilt toegang toe hebt en je gepersonaliseerde X-rated webcam prestaties opnieuw kunt bekijken.

Pakketten en bonussen

Op StripChat heb je de mogelijkheid om tokenbundels te kopen. Hoe meer tokens je koopt hoe voordeliger. Bij het kopen van duurdere takenpakketten krijg je een bepaalde korting. Als je bijvoorbeeld besluit om het pakket van $ 49,99 (540 tokens) te kopen, dan krijg je een bonus van 20% tokens bovenop de aangekochte tokens.  

Tot slot 

StripChat is een unieke cam site welke je verschillende mogelijkheden biedt om goedkoper te kunnen genieten van de spannende cam shows. Je zult merken, dat de site ook graag de nieuwste technologie binnen brengt. Denk maar aan de virtual reality-kamers en veel meer. Bovenop al deze geweldige dingen, die je op Stripchat kunt vinden, kun je ook gemakkelijk besparen op privé c2c-chats met kortingen, bonussen, beloningen, weggeefacties, en zelfs gratis extraatjes krijgen zoals opneembare shows en natuurlijk de open gratis kamers, die beschikbaar zijn voor alle cam liefhebbers. 

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden