Cam problemen oplossen als Stripchat model

Cam problemen oplossen als Stripchat model

en andere vragen

Cam problemen oplossen als Stripchat model
12 juli 2021

In dit artikel lees je dan ook hoe je de meest voorkomende problemen zo snel als mogelijk kan oplossen. 

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Ik weet niet hoe ik mijn Lovense interactieve speeltje moet koppelen 

Om je Lovense seksspeeltje met succes te koppelen, dien je er als eerst voor te zorgen, dat de Lovense- extensie ondersteunt wordt door je browser en omgekeerd. Chrome en Firefox zijn bijvoorbeeld geschikte browsers voor je Lovense interactieve seksspeeltje. Als je je Lovense-apparaat verbindt via de telefoontoepassing, zorg er dan voor, dat je de Lovense Connect-toepassing op je telefoon bijwerkt naar de nieuwste versie.

Als je je Lovense-apparaat aansluit via de Lovense pc-adapter (dongle), zorg er dan voor, dat je de Lovense Connect-applicatie op je pc bijwerkt naar de nieuwste versie. Je kunt dan vervolgens je extensie opnieuw uitschakelen en dan weer inschakelen. Na alle updates te hebben voltooid kun je de website vernieuwen en dan ben je klaar voor je eerstvolgende cam show. Het is raadzaam om geen browser- extensie te hebben, die advertenties blokkeert of proxyservers gebruikt (bijv. CCleaner, Adblock). 

Hoe webcamproblemen op te lossen

Werkt je webcam niet of krijg je foutmeldingen? Er kunnen namelijk verschillende problemen zijn met je webcam. Hieronder zie je de meest voorkomende problemen en hoe je ze kan oplossen.  

  • Lagging: Zorg ervoor, dat je een ethernet kabel gebruikt en geen wifi. Het laatste biedt mogelijk niet de nodige stabiliteit voor streaming. Je processor kan overbelast raken door te veel onnodige programma's of browser tabbladen uit te voeren. Sluit alle programma's en browser tabbladen, die niet nodig zijn voor je werk. Zorg ervoor, dat je voor de zekerheid elke week het cachegeheugen en cookies uit je browser wist. Zorg ervoor, dat je geen VPN (gratis), proxy of Adblock-software gebruikt. Als je voor een goede VPN-service betaalt, probeer dan de locatie te wijzigen. Je browser moet misschien ook worden bijgewerkt naar de nieuwste versie
  • Langzaam / wazig beeld: dit komt door de camera-instellingen, zorg ervoor, dat je geen drastische wijzigingen aanbrengt wanneer je de camera-instellingen aanpast.
  • Pixelafbeelding, verkeerde beeldverhouding: dit komt door een andere resolutie, die in de splitter is geselecteerd in tegenstelling tot wat je op de site streamt. Gebruik altijd dezelfde resolutie, die je op Stripchat hebt geselecteerd.
  • Lege cam feed: Als je bezoekers je camerabeeld niet kunnen zien, stop dan met uitzenden, wacht 2 minuten, vernieuw de pagina (door op F5 op het toetsenbord te drukken) en begin opnieuw met uitzenden.
  • Black cam feed: er is geen camera-apparaat geselecteerd als bron in je splitter. Zorg ervoor, dat de splitter, die je gebruikt exact hetzelfde is als het camera-apparaat, dat je hebt geselecteerd voordat je begint met uitzenden.

Als je een probleem hebt dat je zelf niet kunt oplossen, dan kun je gerust contact opnemen met de 24/7 klantenservice team via Live Chat.

Camera Access denied error 

Als je de camera access denied error oftewel fout Camera Toegang geweigerd of een zwart scherm ziet zolang je begint met uitzenden, dan kun je als eerst je browser updaten naar de laatste versie. Je kunt ook het cachegeheugen en de cookies van je browser verwijderen. Je kunt ook je camera loskoppelen van je computer. Je kunt ook alle toepassingen, die mogelijk je camera gebruiken, zoals Skype, OBS of splitters afsluiten. Je kunt ook je browser en apparaat opnieuw starten. 

Zorg ervoor, dat de machtigingen in je browser toestaan, dat je camera en microfoon worden gebruikt door Stripchat. Ga naar je browserinstellingen -> inhoudsinstellingen -> camera (doe hetzelfde voor microfoon) -> Toestaan -> https://stripchat.com:443.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen 

Wil je vanwege de een of andere reden je wachtwoord wijzigen, dan kan dat snel en makkelijk via je account. Je kunt dan gaan naar instellingen en privacy en dan vervolgens klikken op het tabje wachtwoord wijzigen. Je kunt dan je oude wachtwoord wijzigen door deze in te voeren en dan vervolgens het nieuwe wachtwoord. Hierna kun je klikken op opslaan. Je wachtwoord is dan gewijzigd. 

Naast het wijzigen van je wachtwoord via je account kun je bij het inloggen ook ervoor kiezen om je wachtwoord te herstellen als je deze bent vergeten. Er zal dan een e-mail verificatielinke gestuurd worden naar het opgegeven e-mail adres met de verdere instructies. 

Ik heb de e-mail verificatielink niet ontvangen, wat kan ik doen?

Als je geen verificatie-e-mail hebt ontvangen, dan kun je deze handmatig opnieuw verzenden via je account. Ga gewoon naar het gedeelte Instellingen en privacy en klik dan vervolgens op "Bevestiging opnieuw verzenden". Controleer ook in je e-mail inbox de mappen Postvak IN, Spam en Ongewenste e-mail. Als je daarna nog steeds geen bevestigingslink hebt ontvangen, dan kun je het best contact opnemen met het 24/7 ondersteuningsteam van StripChat. 

Ik heb de bevestigingslink voor mijn betalingsinstellingen niet ontvangen, wat kan ik doen?

Als je de bevestigingslink voor je betalingsinstellingen niet hebt ontvangen, dan kun je deze handmatig opnieuw verzenden. Je kunt hiervoor gaan naar het gedeelte waar staat "Betalingsinstellingen", Hier kan je klikken op het tabje "E-mail opnieuw verzenden". Controleer ook je inbox, je spam- en junk mappen in je e-mailaccount en klik op de laatste link die naar je is verzonden.

Hoe kan ik de beheerder in de chat te vinden

StripChat wordt namelijk 24/7 gemonitord door de beheerders van de site. Hun belangrijkste doel is om de beste ervaring voor zowel modellen als leden te garanderen. Een beheerder kan op elk moment je kamer bezoeken zonder enige waarschuwing. Beheerders zijn te herkennen aan de unieke blauwe kleur op hun naam, gevolgd door het kleine sterretje en het admin-symbool. Een beheerder zal echter nooit om je wachtwoord vragen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

het aanmelden lukt niet . ik krijg geen mail terug

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden