StripChat - Wheel of Fortune, recordings, tijdlijn

StripChat - Wheel of Fortune, recordings, tijdlijn

en Stream met korte wachttijd

StripChat - Wheel of Fortune, recordings, tijdlijn
24 februari 2021

Wheel of Fortune 

Dit is een spel, dat modellen in hun kamer kunnen integreren om wat extra plezier toe te voegen aan hun openbare shows. Je kunt daarbij klik op de joystick (naast het bericht invoerveld) om de interactie lijst weer te geven en vervolgens te gaan naar Games. Als je Wheel of Fortune ziet, betekent dit, dat het model de game in haar kamer heeft geïnstalleerd. Je hebt dan de mogelijkheid om voor een bepaald aantal tokens aan het wiel te draaien en een activiteit te winnen die ze vervolgens moet uitvoeren. De prijs en de inbegrepen activiteiten stelt het model vast. 

Opname van openbare shows

Op StripChat laten bepaalde modellen het toe, dat je hun openbare shows opneemt (lees meer over de verschillende shows). Als je dus naar de kamer van een model gaat en bovenaan een knop 'START REC' ziet, dan is het je geluksdag. Je kunt de openbare show opnemen tegen een tarief per minuut, en zodra de show eindigt (of als je besluit deze te stoppen), wordt je gevraagd of je die show opname wilt opslaan in je Mijn verzameling. Druk op "Opslaan" en de recording zal in je videogalerij verschijnen, zodat je het op elk moment kunt openen en opnieuw kunt bekijken. Als het model echter een privéshow start, dan stopt de opname van de openbare show automatisch. 

StripChat tijdlijn 

De StripChat tijdlijn is een sectie, waar je het Stripchat-activiteitenlogboek kunt bekijken van de modellen, die je in je ‘Mijn favorieten’ lijst hebt staan. Elke keer, dat ze updates hebben of wijzigingen aanbrengen in hun inhoud, wordt deze automatisch op de tijdlijn geplaatst om je op de hoogte te houden van alle spannende dingen en om nooit iets te missen. Modellen hebben ook de mogelijkheid om hun eigen posts te maken om hun plannen, gedachten, herinneringen of indrukken met je te delen. Je kunt de inhoud van modellen wat liefde geven door op de 'vind ik leuk'-knop van je favoriete berichten te drukken. Je kunt hun foto's en video's ook rechtstreeks van de Tijdlijn kopen en ze zelfs tips sturen. In elk bericht heb je een knop "Tip verzenden" om een ​​aantal tokens hun kant op te sturen. Als het model online is, wordt de fooi als openbare fooi naar haar kamer gestuurd. Als ze offline is, wordt deze als een offline tip verzonden.

Je kunt de tijdlijn openen vanaf je startpagina, in de linkerbovenhoek, onder je favorieten.

Een stream met een korte wachttijd bekijken

De latentie voor livestreaming is de vertraging tussen de camera van het model, die een gebeurtenis vastlegt en de weergave van een dergelijke gebeurtenis op je scherm. Gelukkig kun je een superlage vertraging inschakelen om te genieten van bijna realtime streaming. Dit is waar de lage latentie in het spel komt: Je vindt deze optie terug in je uitzendt venster. De optie is te herkennen aan het bliksempictogram of je kunt het ook openen vanuit het instellingenmenu. Indien ingeschakeld, vermindert de Low Latency-modus de vertraging tot 0,5 seconden, wat een bliksemsnelle stream oplevert.

Soms is er echter een afweging tussen latentie en kwaliteit, dus met een lagere latentie kun je meer afspeel buffering ervaren. Schakel in dergelijke gevallen de lage latentie dan weer uit.

Ik heb problemen met het bekijken van livestreams, wat moet ik doen?

Het kan best een keertje voorkomen, dat je problemen ervaart bij het bekijken van live streams (lees hier meer over technische problemen). In dat soort gevallen kun je als eerst proberen om je browser opnieuw te laden. Als dat niet werkt, dan is het raadzaam om je browser te updaten naar de nieuwste versie. Er zijn leden, die gebruik maken van Internet Explorer als webbrowser. Houdt er rekening mee, dat de site niet ondersteund wordt door versies ouder dan Internet Explorer 11. 

Als het probleem zich blijft voordoen, dat je de livestreams niet of moeilijk kan bekijken, controleer dan of je adblockers of browserextensies hebt geïnstalleerd, aangezien deze mogelijk de speler van de site kunnen blokkeren. Het is ook raadzaam om alle cookies en het cachegeheugen van je browser te wissen, je apparaat opnieuw op te starten en een andere internetverbinding te proberen. Denk maar aan een verbinding via de kabel als je eerst draadloos aan het internetten was. Als je de site opnieuw benadert zou het probleem opgelost moeten zijn. 

Het is verder aan te raden om geen VPN verbinding te gebruiken bij het bekijken van live streams van de site. Als je, nadat je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd, nog steeds geen duidelijke stream hebt, maak dan een screenshot van het probleem en neem direct contact op met de klantenservice van de site. Om het oplossen van je probleem te versnellen, is het raadzaam om extra informatie in je bericht naar de klantenservice te vermelden. Door deze informatie in je verzoek op te nemen, wordt het onderzoeksproces versneld, kan je situatie beter geëvalueerd worden en kan de klantenservice je sneller een oplossing bieden. In je bericht kun je een korte beschrijving geven van het probleem, je browserversie vermelden, je apparaat informatie en indien mogelijk screenshots van foutmeldingen of het beeld maken en verzenden als bijlage. Het is ook van belang om een speedtest uit te voeren naar de servers van de site en de resultaten hiervan middels bijlage te sturen naar de site. Doe de speedtest via deze link: https://speedtest.stripchat.com/ 

Je bericht zou er bijvoorbeeld als volgt kunnen uitzien: 

Probleemomschrijving: Mijn streaming loopt vast

Webbrowser: Ik gebruik de Chrome-browserversie 67.0.3396.99

Apparaat informatie: Windows 10

Internet verbinding: Draadloos verbonden

Internetsnelheid: 5 Mbps.

Bijlagen:

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden