7 Tips om jezelf te verbeteren als camgirl

7 Tips om jezelf te verbeteren als camgirl

Meer inkomsten op Stripchat

7 Tips om jezelf te verbeteren als camgirl
12 november 2020

Veel vrouwen overwegen om verschillende redenen webcam-modellering. Misschien heb je weinig geld, misschien ben je op zoek naar meer werk flexibiliteit en vrijheid, of ben je gewoon verveeld met je huidige werk. Wat uw redenen ook zijn, het is belangrijk dat je jezelf in deze baan opleidt, net als bij elk ander beroep. StripChat biedt je daarbij een unieke mogelijkheid om vanuit je eigen locatie, in je eigen tijd, wanneer je wilt en hoe lang je wilt geld online te verdienen als webcammodel. Webcammodel worden is pas het begin, uiteraard zul je je afvragen wat je kunt doen of veel meer inkomsten te kunnen genereren. 

Zet je beste beentje voor

Met beste beentje voor wordt bedoeld, dat je een goede indruk moet achterlaten bij je fans en of webcam bezoekers. Webcam modellering moet je zien als het runnen van je eigen onderneming, het is dus jouw bedrijf,  en het is dus belangrijk, dat je een goede indruk achterlaat bij je klanten. Ga niet voor de camera zonder make-up, zorg ervoor dat je haar netjes opgestoken is en, belangrijker nog, laat je persoonlijkheid stralen. Denk aan webcammodellering, alsof je naar een sollicitatiegesprek moet. Je gaat toch niet naar een sollicitatiegesprek zonder ervoor te zorgen, dat je de beste versie van jezelf prijsgeeft? 

Maak oogcontact

Fysiek iemand ontmoeten en rechtstreeks oogcontact maken, kan best intens zijn. Als het echter om webcammodellering gaat, werkt oogcontact in jouw voordeel. Je hoeft dit natuurlijk niet constant te doen anders ga je ongeloofwaardig overkomen en zou raar zijn als je dat in het echt zou doen. Probeer dus momenten van oogcontact te hebben. Door je klant oogcontact te geven, ontstaat er intimiteit. En als je willekeurige momenten kiest, laat dat een beetje mysterie zien. Hoe succesvoller je dit kunt doen, hoe meer je klanten geïnteresseerd zullen zijn en meer tijd met je zullen willen doorbrengen.

Ga vaker online op StripChat 

Het is belangrijk om echt all-in te gaan als je met webcammodellering begint. Je leert niet alleen de kneepjes van het vak door meer uren te werken, maar je verdient ook meer geld. De meeste webcammodellen, die parttime werken (10-20 uur per week), kunnen ongeveer $ 2.000 per maand verwachten te verdienen. Dat is natuurlijk niet slecht, maar als je je inkomen wilt verhogen, is de beste oplossing gewoon meer uren werken. Als je ongeveer 25 uur per week werkt, kun je je inkomen bijna verdubbelen. Naarmate je fanbase groeit, kan je je tarieven blijven verhogen omdat je waarde toeneemt. Met 100 uur per maand kan je zelf $ 8-10.000 per maand verdienen. Wie wilt dat nou niet? 

Bespaar minimaal 25 procent

Modellering van webcams kan een zeer lucratief inkomen zijn, zolang je je kaarten maar goed speelt. Dit is echter misschien niet iets dat je voor altijd wilt doen. Elke slimme zakenvrouw zal sparen voor een dag waar je minder inkomsten kan genereren. Voor elk salaris, dat je ontvangt, is het raadzaam om 25 procent apart op een spaarrekening te plaatsen. Geef dit geld niet uit. Je wilt dat je geld rente opbouwt. Zodat als, of wanneer je besluit te stoppen met werken, je wat geld op zak hebt. 

Wordt sociaal

Voorbij zijn de dagen, dat men een bedrijf kon starten en kon gedijen, gewoon door mond-tot-mondreclame. Nu gaat het erom betrokken te raken bij sociale media en betrokkenheid. De meest succesvolle webcammodellen zijn degenen, die weten hoe ze hun sociale media-campagne moeten uitvoeren. Instagram, Snapchat en Twitter blijven elk jaar alleen maar groeien. Het is dus verstandig om accounts te openen op ten minste één van deze platforms, als je er nog geen hebt. Als je daar eenmaal bent, wees dan consequent actief betrokken. Eens in de twee weken posten is simpelweg niet voldoende. Succes op sociale media gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het vergt hard werken en toewijding om een ​​behoorlijke aanhang op te bouwen. Creëer een boeiend verhaal en doe zo vaak mogelijk mee.

Maak gebruik van de geluidsfunctie 

Sommige modellen aarzelen om de geluidsfunctie te gebruiken. Het kan zijn, dat je een vreemde bent, verlegen bent of gewoon niet begrijpt hoe je het moet gebruiken. Maar laat een van deze redenen je er niet van weerhouden je inkomsten potentieel te maximaliseren. De beste webcammodellen begrijpen het belang van een multisensorische ervaring. Je fans willen absoluut het geluid van je stem horen. Het is een totale opwinding. En nog belangrijker, degenen die gebruik maken van de geluidsfunctie worden vaak naar de top van de ranglijst gestoten. Je wilt elke tool gebruiken, die voor jouw beschikbaar is om het meeste geld te verdienen. En dit is een geweldige!

Ga niet voor niets uit de kleren 

Een van de meest belangrijk tips is om niet voor niets uit de kleren te gaan. Heb je ooit de uitdrukking gehoord "waarom een ​​koe kopen, als je de melk gratis kunt krijgen?" Dit citaat kan direct worden toegepast op webcam-modellering. Dit betekent, dat je nooit een show mag aanbieden zonder tegenprestatie. Als je klant gratis van je mooie lichaam geniet, is er geen reden voor hen om iets bij je te willen kopen. Leer de kunst van het verleiden. Plaag je klanten met een voorproefje van wat komen zal. Hoe meer je ze op een speelse manier kunt verleiden, hoe groter de kans, dat ze tokens aan je geven,  wat uiteindelijk het einddoel is. 

Webcammodel zijn of worden bij StripChat is kortom een zeer unieke ervaring. De vrijheid om te doen wat je wilt, met behoud van creatieve controle, verleidt veel vrouwen om dit vakgebied te willen betreden. Hoewel het waar is, dat het competitief is, betekent dat niet dat je niet tot de beste verdieners kunt behoren. Leg de bovenstaande tips vast in het geheugen. Weet dat je de controle hebt over je eigen bedrijf. Hoe je zaken doet, is een directe weerspiegeling van je inkomsten. Zolang je dit in gedachten houdt, zal je in een mum van tijd een hoop geld verdienen. klaar om te beginnen? Maak vandaag nog je profiel bij StripChat aan en begin groot te verdienen. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden