StripChat, de beste freemium chat site

StripChat, de beste freemium chat site

Met premium functies

StripChat, de beste freemium chat site
10 december 2020

Wat zou iemand doen, die een freemium cam-site met premium functies wil? Nou, die hypothetische persoon zou uiteraard Stripchat moeten proberen. Deze webcam site is een verbeterde versie van de reeds bestaande erotische webcam sites, vooral op het gebied van privé shows en de comptabiliteiten welke daaraan gekoppeld zijn. Stripchat is verrassend solide in bijna elk aspect, en een bewijs van het feit, dat cam-sites nooit op hun lauweren mogen rusten, aangezien een nieuwkomer altijd het veld kan betreden en ze kan onttronen.

De StripChat modellen 

Als je naar keuze verlangt, dan moet je zeker bij StripChat wezen. Deze site heeft een enorme selectie cam rooms, met meer dan 2.000 modellen, die op elk moment van de dag live op het platform optreden. Je kunt alle leeftijdsgroepen, alle etniciteiten, elk lichaamstype en elke knik onder de zon op Stripchat vinden. Blonde milfs, jonge brunette brats, rijpe roodharige dommes en alles daartussenin. Hoewel er zeker meer Latinas en blanken op Stripchat zijn, is er nog steeds een goede selectie van Aziatische, Ebony, Indiase en zelfs Arabische cam-modellen. Genoeg keuze dus in je zoektocht naar interessante cammodellen. 

Op Stripchat zie je heel eenvoudig de nationaliteit van het model terug middels een handig vlaggetje rechtsonder in de chatroom van het model. Als je niet bekend bent met de vlag, kan je er gewoon overheen zweven om te zien welk land deze vertegenwoordigt. Dezelfde voorbeeldafbeelding laat je ook weten welke chatroom in HD is en of het model een interactief speeltje gebruikt of VR heeft. 

Het categorisatie systeem van de site helpt je ook goed bij het filteren van de modellen tot de modellen, die het beste bij je smaak passen. Je kunt filteren op leeftijd, etniciteit, lichaamstype, haar, prijs per minuut in prive chat of op verschillende tags, zoals pijpen, anaal en BDSM. 

Chat-typen

Stripchat heeft niet heel veel verschillende soorten camshows, en verdeelt ze voornamelijk in verschillende categorieën voor de eenvoud. Het heeft gratis chat en een paar prive chat mogelijkheden. De site is dus absoluut niet moeilijk in gebruik, eenvoudig en zeer overzichtelijk. Houd er rekening mee dat je rechtsboven, boven het webcams rooster, kunt wijzigen hoe de cams worden gesorteerd. 

Open Chat

Omdat Stripchat een freemium cam-site is, kun je vrijwel al je tijd besteden aan de gratis chat, flirten met het model en tips geven zoals je wilt. Je kunt veel modellen vinden, die volledige shows doen in de open chat en de voorkeur geven aan de meer gemeenschappelijke benadering, die de site heeft. Je zou dus kunnen genieten van een hete pijpbeurt show, seks show of shows waar diverse vibrators aan te pas komen. Zowel de mannen als de vrouwen komen helemaal aan hun trekken op deze unieke cam site. 

Wanneer een cam-model een seksspeeltje met afstandsbediening gebruikt, kan je deze activeren door tips te geven aan het model. Als je echter meer controle, intimiteit en privacy wilt, moet je voor een privé sessie betalen.

Privé chat

Als je klaar bent om de sprong te wagen een privé sessie te hebben met een van de modellen, dan kun je gerust op het tabje Privé klikken onder de stream optie. Daar zie je de optie om een ​​privéshow of een cam2cam-show te starten. Niemand kan je chat zien, maar leden kunnen je show wel bespioneren. Sommige modellen stellen ook een minimumduur in voor hun show, meestal 10 minuten. Als je bijvoorbeeld een dergelijke privéshow start en deze na 5 minuten beëindigt, wordt je nog steeds 10 minuten in rekening gebracht. Dit treedt natuurlijk niet in werking als het model degene is, die de show voortijdig heeft beëindigd.

Cam2Cam Chat

Als je wilt, dat het model je ziet of zelfs hoort, dan is dit de optie, die je moet kiezen. Je kunt het model laten zien, dat je uitstapt via je webcam, of je kan zelfs met haar praten via een microfoon, aangezien tweerichtings- audio is inbegrepen. Sommige modellen brengen meer in rekening voor cam2cam, maar dit is meestal niet het geval, en zelfs als dat zo is, rekenen ze slechts ongeveer een dollar meer per minuut.

VR-chat

Stripchat is een van de weinige webcamsites voor volwassenen met nog steeds virtual reality cam-shows. Je ziet er op elk moment een paar online, en ze streamen in 4K wanneer je een VR-headset gebruikt, dus als je er een hebt, pak die dan. Stripchat behandelt deze functie niet als een gimmick, en de ontwikkelaars achter de site hebben veel werk verzet om dit een echt meeslepende ervaring te maken. Houd er rekening mee, dat de meeste cammeisjes, die VR-chat aanbieden, er meestal hogere prijzen voor vragen dan wat gebruikelijk is, en dat je een programma moet downloaden en installeren om de VR te laten werken. Deze zijn het echter allemaal meer dan waard. Wees voorzichtig, want de ervaring heeft de neiging opwindend en verslavend te zijn.

Unieke functies en extra inhoud

Als je eenmaal een kamer binnengaat, zal je merken, dat deze ook dienst doet als profielpagina van het model. Klik op de Profiel-tag boven het videoscherm om te zien in welke talen het model vloeiend spreekt, welke knikken en seksuele handelingen ze uitvoert, waar ze in geïnteresseerd is, enzovoort.

Daar kun je ook een melding activeren die, je laat weten wanneer ze online komt, haar een privébericht sturen (alleen gouden leden), haar toevoegen aan je favorieten of haar zelfs toevoegen als vriend (alleen groene en gouden leden), zoals je zou doen op bijvoorbeeld Facebook. Je kunt ook enkele gewaagde foto's van haar zien, of je kunt je abonneren op haar fanclub voor nog meer toegang tot ondeugende foto’s en of video’s.  Alle albums, afbeeldingen en video's, die je van het model koopt, worden aan je verzameling toegevoegd, die je kunt openen door op het tabje ‘Mijn verzameling’ in de linkerbovenhoek van de startpagina te klikken. Vergeet niet de modellen te belonen met een vette tip!

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden