Hoe kan ik een succesvol StripChat model worden?

Hoe kan ik een succesvol StripChat model worden?

4 belangrijke dingen

Hoe kan ik een succesvol StripChat model worden?
12 november 2020

Niet een ieder wil graag voor een ‘baas’ werken. Er zijn genoeg personen, die zelf willen ondernemen en hun eigen baas willen zijn. Als je geld via het internet wil maken, dan is het werken als webcammodel een perfecte mogelijkheid. Het werken als webcammodel kun je ook wel zien als het runnen van je eigen onderneming. In dit artikel krijg je enkele tips aangereikt welke je in acht kunt nemen om een succesvol model te worden op StripChat.  

Consequent blijven en vrijgeven van persoonlijke informatie vermijden 

Probeer als webcammodel te allen tijde consequent te blijven en vermijd het prijsgeven van persoonlijke informatie. Als je eenmaal van start gaat als webcammodel is het raadzaam om te beschikken over een goede internetverbinding en een goede camera waarmee je kan uitzenden als model. Mensen willen namelijk zoveel als mogelijk van de webcam seks shows genieten zonder steeds eruit gegooid te worden. Vermijd ook het prijsgeven van persoonlijke informatie. Bij het inrichten van de kamer van waaruit je zal uitzenden, let vooral op je achtergrond.  Laat bijvoorbeeld geen bankbrief zien op de achtergrond, waarop je echte naam en adres terug te zien zijn. Je wilt niet, dat gebruikers te weten komen wat je echte naam is en waar je woonachtig bent. Voordat je live gaat, moet je daarom snel je kamer doorzoeken om te zien wat opgenomen kan worden. Probeer ook consistentie te hebben in het werk dat je doet. Werk zoveel als mogelijk met een vast tijdschema, zodat je fans precies weten wanneer je weer online bent en ze je live sessies niet missen of te vroeg aanmelden om te genieten van een webcam show. 

Investeer in verlichting en wees niet bang om "nee" te zeggen

Goede verlichting maakt een enorm verschil voor de beeldkwaliteit van je webcam. Slechte verlichting resulteert in een slecht beeld en dat kan klanten afschrikken. Koop dus extra verlichting voor je StripChat cam room. Pas voor het beste resultaat de lichtintensiteit aan het tijdstip van de dag aan en plaats ze op gelijke afstand van elkaar voor je. Als je je cam- kamer precies zo instelt, wordt het inloggen en het starten van je werk veel gemakkelijker. Vermijd verder het maken van beloftes op het gebied van het overschrijden van de grenzen. Weet wat je bereid bent te doen voor de camera en wat je niet bent en speel het ‘spel’ binnen die grenzen. Als je begint, hoef je je geen zorgen te maken over negatieve feedback. Maar laat jezelf omwille van je mentale welzijn niet overhalen iets te doen, dat niet goed voor je is. Je kunt waar nodig gerust "nee" zeggen en eventueel shows afwijzen. Er zijn genoeg andere mensen, die een show bij je willen hebben en je niet ongemakkelijk laten voelen. 

Zorg voor een geweldige camera en vergeet de gratis chat niet

Videokwaliteit is zeer belangrijk om te hebben voor jouw als model en voor je fans en bezoekers om optimaal te kunnen genieten van je shows. Investeer dus in een geweldige camera. Je kunt bijvoorbeeld de Logitech Brio-webcam gebruiken. De camera kan wel prijzig zijn, maar met een betere beeldkwaliteit haal je je investering weer zo eruit. Als je een goedkopere camera prefereert dan is het raadzaam om op zijn minst te Logitech C920 te gebruiken. 

Voorkom verder overbelasting van je webcam. Wees niet bang om elke week een paar dagen voor jezelf te nemen. Hierdoor kun je tot rust komen en bij de eerstvolgende online sessie een betere cam show neerzetten voor je fans en bezoekers. Dus als je voor de camera zit, ben je verfrist en klaar om te gaan. Het nemen van vrije tijd kan van invloed zijn op de inkomsten. Maak een filmbibliotheek als je je hier zorgen over maakt. Op deze manier kan je blijven verkopen, zelfs als je tijd voor jezelf neemt.

Rustige momenten zijn namelijk een geweldige kans om in zelfpromotie te duiken. Maak nieuwe inhoud voor je sociale kanalen, plaats een blog of log in op de gratis chat. Al is het maar voor vijf minuten. Dit zijn geweldige manieren om nieuwe klanten te verleiden zodat ze je profiel opmerken of een privé- of groepssessie met je aangaan. "

Toon je persoonlijkheid en verleg je grenzen niet voor geld

Geef uitdrukking aan je persoonlijkheid. Kijkers zien graag webcammodellen, die een beetje hun inzicht delen in hun persoonlijkheid en interesses hetzij seksueel en of anderszins. Je zou dit kunnen communiceren via de outfits, die je voor de camera draagt ​​of met de rekwisieten in je kamer. Doe verder niets op de cam waar je je niet prettig bij voelt. Sommige klanten proberen je misschien binnen te lokken door extra geld aan te bieden, zodat je die grenzen verlegt. Voet bij stuk houden. Doe wat je gelukkig maakt en onthoud altijd, dat jij de baas bent over je lichaam. 

Je merkt, dat je bij StripChat heel wat mogelijkheden hebt om aardig wat geld mee te verdienen zonder dat je dingen hoeft te doen waar jij je niet comfortabel bij voelt. ‘Alles mag, en niets moet’. Met die instelling, zelfverzekerd zijn, goed voorbereiden en variatie brengen in je cam shows zullen er alleen maar voor zorgen, dat het aantal bezoekers en daarmede je fanbase zal toenemen. Hiermee kun je uiteraard ook veel meer inkomsten genereren. Probeer aan te voelen wat je fans van je verwachten en probeer waar mogelijk invulling te geven aan de wensen van je fans. Willen ze dat je moet squirten, klaarkomen met een vibrator of een stripshow moet geven? Als je er geen problemen mee hebt, probeer daar dan invulling aan te geven.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden