Vijf geheimen om een goed betaalde webcammodel te worden

Vijf geheimen om een goed betaalde webcammodel te worden

8 april 2020

stripchat modelOm diverse redenen wordt het werk van een webcammodel gekwalificeerd als een van de meest populaire banen. Het is de perfect baan als je weinig geld verdient of hebt, je verveelt en je je eentonige baan beu bent, of als je verlangt naar meer vrijheid en flexibiliteit. Net als bij elke andere baan, is het goed om het eerst goed te begrijpen voordat je direct begint met cammen. Een van de grootste voordelen is dat het super eenvoudig is om te starten en geen ervaring vereist. 

Cammen kan je geweldig veel geld opleveren, waardoor je bijvoorbeeld in je droomappartement kunt wonen, een nieuwe designer-kledingkast kunt krijgen, het beste speelgoed voor je kinderen kunt kopen, je vakantie naar de Malediven kunt boeken waar je al geruime tijd naar verlangd en nog veel meer. Het werk van een webcammodel vereist wel commitment van jou. Hoe kun je de bal aan het rollen krijgen om goed te verdienen? In dit artikel krijg je enkele tips om heel goed te verdienen als webcammodel. 

Maak goed oogcontact 

Ga bij elke webcam sessie in het midden van de camera staan ​​en kijk ernaar (zoals een professionele tv-presentator). Als je rechtstreeks in de camera kijkt, praat je met je kijkers. Op deze manier creëer je een bijzondere band met hen omdat je direct goed oogcontact maakt.

Direct oogcontact tijdens het streamen laat zien, dat je aandacht erop is gericht en dat je volledig betrokken bent. Hoe zou je je voelen als je date ergens naar buiten staarde en je niet leuk vond? Zo voelen je kijkers zich als je geen oogcontact met ze maakt.

Doe het werk met passie en enthousiasme 

Gebruik altijd een vrolijke en flirterige toon in je stem om ervoor te zorgen dat je kijkers met je willen communiceren. Doe je best om 100% van de tijd positieve en vrolijke vibes te sturen terwijl je streamt. Toon ook enthousiasme en wees volledig gefocust op het gesprek - en niets anders (geen browsen, geen smartphone, geen nadenken over problemen thuis). 

Mensen houden van nature bijna altijd vast aan positieve vibes omdat men zich goed wil voelen. De mens wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en zoekt steeds naar entertainment om stress te vergeten. Speel vooral hierop in! 

Raak betrokken met je kijkers 

Let op de kijkers, die voor het eerst naar je show komen kijken, zelfs als ze nog geen tokens hebben gekocht. Als het je lukt om een normal kijker in een betalende kijker te veranderen, heb je goud behaald. 

Controleer het gesprek

Groet leden altijd en begin een gesprek met meer dan vijf tot zes woorden op een regel. Het verschil tussen "Hoi Hendrik" en "Hoi Hendrik, ik ben zo blij je vandaag te zien", is ENORM. Stel altijd een vraag bij elk antwoord dat je geeft! Zo hou je het gesprek gaande. 

Stel ook je financiële doelen 

Camgirl worden kan je heel wat opleveren, als je maar ervoor zorgt, dat je kijkersaantal maar blijft toenemen. Slimme zakelijke vrouwen plannen - en camgirls zijn zakelijke vrouwen. Er zullen mindere dagen zijn, dus het is de moeite waard om minimaal 25 procent van je salaris te sparen. Geef dit geld niet uit. Elke week 25 procent besparen is een geweldige manier om je back up te bouwen voor dagen waarop je minder verdient.

Topmodellen werken meer dan 30 uur per week om zich te vestigen. Als je dan je fanbase hebt, wordt het gemakkelijker en het geld rolt gewoon binnen met weinig moeite. Een goed betaalde model betekent dus hard werken. 

Word nu model!

Reacties

werken als webcammodel

hey daddy i can be ur little slut and make all all ur sexual fantasys come true let me cream on ur cock and squirt on ur face

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden