Hoe werkt het uitbetalen van Stripchat modellen?

Hoe werkt het uitbetalen van Stripchat modellen?

Hoe werkt het uitbetalen van Stripchat modellen?
3 april 2023

Als Stripchat model verdien je tokens voor cam shows, video's en foto's die je verkoopt. Deze tokens kan je sparen tot een bepaalde hoeveelheid en vervolgens omzetten in echt geld om uit te laten betalen. Het is belangrijk om je betaalinstellingen te controleren nadat je je hebt aangemeld als Stripchat model. Hierdoor voorkom je vertraging wanneer je wordt uitbetaald. Modellen en studio's hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten die moeten worden betaald om het geld over te maken, want de kosten zijn voor rekening van Stripchat. De uitbetalingen vinden automatisch elke dinsdag plaats, met uitzondering van overschrijvingen, die om de andere dinsdag worden uitgevoerd.

Uitbetalingsschema

Stripchat hanteert een uitbetaalschema en het minimum uit te betalen bedrag hangt af van de uitbetaalmethode. Inkomsten van een week, van maandag tot en met zondag, worden elke dinsdag uitbetaald, evenals de betalingen van vorige periodes die nog niet zijn uitbetaald omdat het minimumbedrag niet was bereikt. Het minimumbedrag is $50 voor Paxum, ePayService en COSMOpayment, en $100 voor ACH / Direct, Cheques en EUR Overschrijvingen. Voor internationale overschrijvingen is het minimumbedrag $500 en voor uitbetalingen van cryptocurrencies $200.

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Het is belangrijk om te weten binnen welke tijd modellen over hun geld kunnen beschikken. Betalingen via Paxum, ePayService en COSMOpaymenten worden direct geleverd. ACH / Direct, EUR Overschrijvingen (SEPA) en internationale overboekingen duren doorgaans 2 tot 10 werkdagen. Cheques kunnen een maand duren voordat ze arriveren, afhankelijk van de postdiensten in jouw land. Het duurt meestal maar een paar uur voordat Bitcoin / Cryptocurrencies zijn verwerkt.

Nadat een betaling is uitgevoerd, hebben Stripchat modellen de mogelijkheid om de voortgang van hun uitbetaling te monitoren. Er worden vier verschillende statussen gehanteerd voor uitbetalingen: Wachten, Betaald, Geweigerd en Verwijderd. Het is belangrijk voor modellen om hun betalingsgegevens niet te wijzigen tijdens de wachtstatus, want dit kan ervoor zorgen dat de uitbetaling wordt geweigerd en wordt verplaatst naar de volgende week.

Betalings voortgang

Na het uitvoeren van een betaling kunnen Stripchat-modellen de voortgang van hun uitbetaling monitoren. Er zijn vier verschillende statussen voor uitbetalingen: 'wachten', 'betaald', 'geweigerd' en 'terugboeking'. De status 'wachten' wordt ingesteld totdat de betaling is verwerkt en als het model de betalingsgegevens wijzigt tijdens deze status, wordt de uitbetaling geweigerd en verschoven naar de volgende week. Het is belangrijk voor modellen om betalingsgegevens te wijzigen nadat de uitbetaling is uitgevoerd. De status 'betaald' betekent dat Stripchat het bedrag heeft overgemaakt naar de gekozen betaalmethode van het model. 'Geweigerd' wordt geselecteerd als de uitbetaling wordt geweigerd voordat deze wordt betaald, bijvoorbeeld als de uitbetalingsinstellingen zijn gewijzigd op de maandag of dinsdag voor de betalingsdatum of als ongeldige betalingsgegevens zijn ingevoerd. 'Terugboeking' wordt weergegeven als de uitbetaling is teruggedraaid na betaling.

Geen betaling ontvangen

Er zijn verschillende redenen waarom een betaling niet conform het betaalschema van Stripchat kan worden ontvangen. Het kan zijn dat het minimumbedrag niet is bereikt voor zondagavond 00:00 UTC, waardoor de betaling wordt uitgesteld naar de volgende week waarin het wel wordt bereikt. Het kan ook zijn dat de betalingsinstellingen niet correct zijn ingesteld. Als de betaling niet is ontvangen, moet er contact worden opgenomen met het klantondersteuningsteam van Stripchat.

Betaling opnieuw uitvoeren

Als de betaling naar een account met ongeldige gegevens is verzonden, moet deze opnieuw worden uitgevoerd. De site moet het geld terugstorten op het Stripchat-account voordat de uitbetaling opnieuw kan worden verzonden. Dit proces kan ten minste twee en maximaal 60 werkdagen duren. Zodra het geld weer op het Stripchat-account staat, worden de tokens weer aan het profiel toegevoegd en wordt de betaling op de volgende uitbetalingsdag opnieuw uitbetaald, samen met eventuele nieuwe inkomsten.

Belasting

Stripchat-modellen zijn zelf verantwoordelijk voor het aangeven van hun inkomsten bij Stripchat en het indienen van hun eigen belastingformulieren. Er is geen arbeidsovereenkomst, maar een modelovereenkomst waarbij modellen via een webcam kunnen uitzenden. Informatie over alle verdiensten is te vinden in het gedeelte Betalingsgeschiedenis op de Stripchat-website.

Nog geen model? Klik dan hier!

Reacties

Dit account is al in gebruik maar is honderd procent mijne account ik heb al 5 nieuwe account moeten maken ik wordt er echt gek van aub mij bellen of waar ik naar toe kan bellen en aub mijn account blokkeren 0617398810.

Ik marko sala heb bij jullie een account maar wordt al maanden gehackt de .modelen denken dat ik een andere naam heb er klopt helemaal niks van ik kan ook niet aan mijn takkens komen ik zou iemand willen spreken als dat gaat ik kom ook niet meer in mijn mails ik kan .mijn echtheid wel bewijzen als het kan kunt u mij meschien bellen 0617398810 alvast bedankt

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden