Wat zijn Stripchat fanclubs en hoe werken ze?

Wat zijn Stripchat fanclubs en hoe werken ze?

Hoe en waarom?

Wat zijn Stripchat fanclubs en hoe werken ze?
28 mei 2020

Een Fanclub is een betaalde abonnementsservice om liefde en steun te tonen aan je favoriete modellen. In ruil daarvoor krijg je een aantal exclusieve speciale voordelen, welke speciaal bestemd zijn voor fans.

Hoe werkt het? 

Er zijn namelijk drie verschillende abonnementsniveaus beschikbaar op Stripchat. Elk niveau is afhankelijk van de hoeveel ondersteuning, die je aan jouw model wilt geven. Bij elke laag wordt een onderscheidende badge geleverd, die naast je naam in de chatroom wordt weergegeven. De kosten om lid te worden van de fanclub zien er als volgt uit: 

  • Soldiersponsorschap voor $ 9,99 / maand
  • Lord Sponsorship voor $ 19,99 / maand
  • Prinsensponsoring voor $ 49,99 / maand

Bovenstaande prijzen, zijn de standaardprijzen voor creditcardbetalingen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de gekozen betalingsmethode en regio.

Wat levert het je op?

Als lid van de fanclub geef je niet alleen direct ondersteuning aan een model, maar krijg je ook nog een speciale badge in de chat. Je hebt toegang tot de exclusieve foto's en video's van de fanclub, in geval een model er een wil toevoegen en je kunt privéberichten uitwisselen met het model naar wens. Het model heeft daarbij de keuze om haar eigen voordelen voor gebruikers te creëren. Verder beslist ze in welk niveau ze wil opnemen. Als lid van de fanclub kun je ook nog geheel gratis shows bespioneren, in gevallen waarbij spionnen worden toegelaten in privéshows van het gekozen model. 

Lid worden van een fanclub

Wanneer je in de chatroom van het model bent, zie je bovenaan het uitzendvenster het tabje ‘Join Fan Club’. Zodra je hierop klikt, verschijnt er een modaal venster om je abonnement te bevestigen. Je kunt daarbij kiezen op welk niveau je je wilt abonneren en vervolgens doorgaan met betalen.

Prijzen zijn verschillend en afhankelijk van de betalingsmethode en regio. Dus bij het selecteren van de betalingsmethode, wordt je prijs opnieuw berekend op de betalingspagina. Je abonnement wordt elke maand automatisch verlengd tegen de prijs van je niveau, tenzij je het opzegt, wat natuurlijk op elk moment zou moeten kunnen. 

Beheer je abonnement

Je hebt de mogelijkheid om je eigen abonnement te beheren. Via het tabje ‘Mijn abonnementen’,  die je kunt vinden in je vervolgkeuzemenu rechtsboven op de site, kun je je abonnement wijzigen. Daarnaast kun je hier ook al je actieve en inactieve abonnementen bekijken en beheren.

1. Annuleer abonnement

Met slechts één klik kun je je fanclubabonnement opzeggen, wanneer dan ook. Weet dat als je halverwege je abonnementsperiode opzegt, je abonnement doorloopt tot het begin van de volgende betalingscyclus (één maand). Van gedachten veranderen? Je hoeft je nergens zorgen over te maken, je kunt je ook altijd opnieuw inschrijven, door eenvoudig op het tabje 'Opnieuw inschrijven' te klikken.

2. Upgrade / downgrade abonnement

Verder kun je je abonnement, indien nodig, ook nog upgraden of downgraden. Om het echter te downgraden, moet je eerst je huidige abonnement annuleren en vervolgens weer lid worden van de fanclub van het model, maar hierbij wel een ander niveau kiezen. Houd er rekening mee, dat als je halverwege je abonnementsperiode annuleert, je abonnement doorloopt tot het begin van je volgende betalingscyclus en alleen dan kun je je abonnement downgraden.

Voor het upgraden van je account hoef je echter niet te wachten op de volgende betalingscyclus, dit kan onmiddellijk worden gedaan. Ga naar de chatroom van het model en klik bovenaan het uitzendvenster op het tabje ‘Fanclub’. Vervolgens kun je het niveau kiezen waarnaar je je abonnement wilt upgraden en je kunt er ook direct voor betalen. Houd er rekening mee, dat als je dit midden in je huidige abonnementsperiode doet, je de volledige prijs van het nieuwe abonnementsniveau in rekening wordt gebracht, ongeacht of je diezelfde maand al voor je huidige abonnementsniveau hebt betaald.

Nu gratis webcam seks!

Reacties

Hello

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden