Webcamproblemen oplossen op Stripchat

Webcamproblemen oplossen op Stripchat

en meer...

Webcamproblemen oplossen op Stripchat
21 september 2020

Tijdens het geven van een cam show zou het wel eens kunnen voorkomen, dat je moeilijk tot geen gebruik kunt maken van je webcam. Er kunnen verschillende problemen zijn met je webcam. In het onderstaande krijg je een overzicht te zien van de meest voorkomende problemen en hoe je deze kunt oplossen.

Het beeld lijkt achter te blijven 

 • Zorg ervoor, dat je een internetkabel gebruikt en geen wifi, wifi biedt mogelijk niet de nodige stabiliteit voor streaming.
 • Je processor is mogelijk overbelast door te veel onnodige programma's of browsertabbladen uit te voeren. Sluit alle programma's en browsertabbladen, die niet nodig zijn voor je werk.
 • Zorg ervoor, dat je elke week de cache en cookies uit je browser wist om veilig te zijn.
 • Zorg ervoor, dat je geen VPN (gratis), proxy- of Adblock-software gebruikt. Als je betaalt voor een goede VPN-service, probeer dan de locatie te wijzigen.
 • Het kan ook zo zijn, dat je browser moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie

Langzaam / wazig beeld, dit komt door de camera-instellingen, zorg ervoor, dat je geen drastische veranderingen aanbrengt wanneer je de camera-instellingen aanpast.

Korrelig beeld, verkeerde beeldverhouding: dit komt door een andere resolutie, die in de splitter is geselecteerd in tegenstelling tot wat je op de site streamt. Gebruik altijd dezelfde resolutie, die je op StripChat hebt geselecteerd.

Blanco camfeed: als bezoekers je camerabeeld niet kunnen zien, stop dan met uitzenden, wacht twee minuten, vernieuw de pagina (door op F5 op het toetsenbord te drukken) en begin opnieuw met uitzenden.

Black camfeed: Er is geen camera-apparaat geselecteerd als bron in je splitter. Zorg ervoor dat de splitter die je gebruikt exact hetzelfde is als het camera-apparaat, dat je hebt geselecteerd voordat je begint met uitzenden.

Als u een probleem hebt, dat je niet zelf kunt oplossen of ook niet in de bovenstaande lijst kunt vinden, neem dan gerust contact op met de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat via: https://help.stripchat.com/en/support/home

Fout bij toegang tot camera geweigerd

Als je de fout Toegang tot camera geweigerd of zwart scherm ziet zolang je begint met uitzenden, kun je het best de onderstaande stappen volgen: 

 • Werk je browser bij naar de nieuwste versie
 • Wis de cache en cookies van je browser
 • Koppel je camera los van je computer
 • Sluit alle toepassingen, die mogelijk je camera gebruiken, zoals Skype, OBS of splitters
 • Start je browser en je apparaat opnieuw op
 • Zorg ervoor, dat de machtigingen in je browser, je camera en microfoon toestaan ​​om door Stripchat te worden gebruikt. Ga naar uw browserinstellingen -> inhoudinstellingen -> camera (doe hetzelfde voor microfoon) -> Toestaan ​​-> https://stripchat.com:443.

Als je een probleem hebt, dat je niet zelf kunt oplossen of in de bovenstaande lijst kunt vinden, neem dan ook in dit geval contact op met de 24/7 klantenserviceteam van Stripchat. 

Hoe de beheerder in de chat te vinden

Stripchat wordt 24/7 gecontroleerd door de beheerders van de site, met als belangrijkste doel de beste ervaring voor zowel modellen als leden te garanderen. Een beheerder kan je kamer op elk moment zonder waarschuwing bezoeken. Beheerders zijn te herkennen aan de unieke blauwe kleur op hun naam, gevolgd door het kleine sterretje en het admin-symbool. Het is goed om te weten, dat een beheerder nooit om je wachtwoord zal vragen.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden