Hoe ziet het uitbetalingspercentage van Stripchat eruit? 

Hoe ziet het uitbetalingspercentage van Stripchat eruit? 

Hoe ziet het uitbetalingspercentage van Stripchat eruit? 
2 juli 2020

Gemiddeld wordt meer dan 55% van al het geld, dat aan Stripchat wordt uitgegeven, uitbetaald aan modellen. Gebruikers kopen tokens in pakketten met vaste prijzen. Hoe groter het tokenpakket, hoe lager de prijs per token. Modellen ontvangen echter altijd hetzelfde bedrag ($ 0,05) per token. Daarom is het percentage, dat aan een model wordt betaald, afhankelijk van het pakket, dat door de gebruiker is gekocht.

Overzicht van uitbetaling 

stripchatoverzicht

Het meeste geld, dat aan Stripchat wordt uitgegeven, komt van reguliere gebruikers, die de grotere token-pakketten kopen, dus het gemiddelde komt altijd op meer dan 55%. Bovendien geeft Stripchat veel gratis tokens uit als onderdeel van de uurlijkse Giveaway, de dagelijkse en maandelijkse modelwedstrijden en de speciale promoties, die van tijd tot tijd worden aangeboden. Rekening houdend met deze tokens komt de uitbetaling aan modellen dichter bij 60%.

Stripchat betaalt alle transactiekosten om betalingen te accepteren via creditcards / betaalpassen, PayPal, bankoverschrijvingen, telefonische betalingen en vele andere methoden van over de hele wereld. Bovendien betaalt Stripchat alle transactiekosten voor de uitbetalingen aan modellen om ervoor te zorgen, dat ze inderdaad de $ 0,05 per token ontvangen. Als deze kosten in de berekening worden meegenomen, dan stijgt het aan modellen betaalde percentage tot 70%.

Nog geen model? Klik dan hier!

Stripchat verwerkt ook bijna alle terugboekingen en terugbetalingen (fraudetransacties) zonder tokens terug te nemen van de modellen en in de meeste gevallen zelfs zonder het model hierover te informeren. Dus zelfs als een betaling van een gebruiker niet kan worden verzameld, worden modellen nog steeds volledig betaald. Als deze verliezen in de berekening worden meegerekend, stijgt het werkelijk aan modellen betaalde percentage tot meer dan 75%.

Stripchat betaalt ook alle toepasselijke btw en belastingen op elke verkoop van tokens, betaalt voor advertenties om gebruikers naar de site en de kamer van het model te brengen en dekt alle andere uitgaven om de site operationeel te houden en nieuwe functies toe te voegen. 

Bescherming tegen terugboeking

In het geval van een terugboekingen ben je als model voor 100% beschermd, omdat de beheerders van de site begrijpen, dat dit een ongelukkige situatie is, die niet kan worden voorkomen.Er zijn echter twee gevallen waarin Stripchat zich het recht voorbehoudt om tokens van je inkomsten af te trekken:

Frauduleuze activiteit: wanneer gebruikers met kwaadwillende bedoelingen verdacht veel bedragen aan modellen geven, of wanneer is vastgesteld, dat modellen samenwerken met frauduleuze gebruikers. 

Klacht van de gebruiker over een onbevredigende show, die niet kan worden toegeschreven aan technische of andere soorten problemen, alleen de weigering of het onvermogen van het model om de gebruiker tevreden te stellen ondanks eerdere beloften of claims van het model om een dergelijke show te geven.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden