StripChat wat kun je er doen?

StripChat wat kun je er doen?

Alles over fanclubs, leden en modellen

StripChat wat kun je er doen?
17 december 2020

StripChat is een unieke webcam site waar zowel mannen, vrouwen als stellen terecht kunnen voor bijzonder veel (virtueel) erotisch plezier. Naast het genieten van spannende opwindende cam shows hebben geïnteresseerden ook de mogelijkheid om zich op te geven als model en behoorlijk wat geld met de site te verdienen. In dit artikel lees je alles over fanclubs, leden en de modellen. 

Fanclubs

Een Fan Club is een betaalde abonnementsservice om liefde en steun te tonen aan je favoriete modellen. In ruil daarvoor krijgen fans exclusieve voordelen van je aangeboden. Er zijn op StripChat drie verschillende abonnementsniveaus beschikbaar, afhankelijk van hoeveel steun je aan een model wilt geven: Soldier Sponsorship, Lord Sponsorship en Prince Sponsorship. Bij elk niveau wordt een onderscheidende badge geleverd, die naast je naam in de chatroom wordt weergegeven. Fan Club leden hebben als voordeel, dat het model hun directe ondersteuning biedt, dat ze een speciale badge krijgen in de chat, dat ze toegang krijgen tot exclusieve foto's en video’s en men kan privéberichten versturen naar het model. Het model heeft de keuze om haar eigen voordelen voor gebruikers te creëren. Bovendien beslist ze op welk niveau ze wil opnemen: Gratis spionage op shows, voor het geval het model spionnen toestaat in haar privéshow en veel meer. 

Lid worden van een fanclub

Als je in de chatroom van het model bent, zie je bovenaan het uitzend venster Lid worden van de fanclub. Zodra je erop klikt, verschijnt er een modaal venster om je inschrijving te bevestigen. Je kunt kiezen op welk niveau je jezelf wilt abonneren en vervolgens doorgaan met betalen. De prijzen verschillen per betaalmethode en regio. Dus als de betaalmethode is geselecteerd, wordt de prijs opnieuw berekend op de betaalpagina. Je abonnement wordt dan elke maand automatisch verlengd voor de prijs van het gekozen niveau, tenzij je het opzegt, wat je uiteraard op elk moment kunt doen.

Beheer van je abonnement

Om je abonnement te kunnen beheren dien je als eerst te gaan naar ‘mijn abonnementen’. Je kunt deze optie vinden in je vervolgkeuzemenu rechtsboven op de site. Hier kun je terecht als je ooit iets aan je Fanclub-abonnement wilt wijzigen. Daar kan je ook al je actieve en inactieve abonnementen zien en beheren. Je kunt zowel op elk moment als je wilt opzeggen en je opnieuw abonneren op Fanclubs, en je kunt je Fanclub-abonnementen upgraden of downgraden. Als je halverwege je abonnementsperiode opzegt, loopt je ​​abonnement door tot het begin van de volgende betalingscyclus (één maand). Om het te downgraden, moet je eerst de huidige annuleren en vervolgens weer lid worden van de fanclub van het model, maar een ander niveau kiezen. Als je echter halverwege je abonnementsperiode opzegt, loopt je ​​abonnement door tot het begin van je volgende betalingscyclus en pas daarna kan je je abonnement downgraden.

Voor het upgraden hoef je echter niet te wachten op de volgende betalingscyclus (lees meer over tokens), dit kan onmiddellijk worden gedaan. Ga naar de chatroom van het model en klik bovenaan het uitzend venster op Fanclub. Je kunt daar het niveau kiezen waarnaar je wilt upgraden en er onmiddellijk voor betalen. Houd er rekening mee, dat als je dit midden in je huidige abonnementsperiode doet, je de volledige prijs van het nieuwe abonnement niveau in rekening wordt gebracht, ongeacht of je diezelfde maand al voor je huidige abonnement hebt betaald.

In het geval, dat het model besluit haar fanclub op te schorten, zullen reeds aangemelde leden hun abonnement voortzetten totdat ze ervoor kiezen om het zelf op te zeggen.

Nu gratis webcam seks!

Een model worden

Alle volwassen mannen en vrouwen kunnen model worden bij StripChat. Je kunt je model account aanmaken en in slechts drie stappen geld op de site gaan verdienen. Door model te worden op Stripchat heb je een hoge uitzendkwaliteit en ontvang je tokens van je gulle gebruikers. Je kunt openbare shows, privéshows, groepsshows, ticketshows, Cam2Cam en Cam2Voice hebben in zowel de normale modus, de Spy-modus als de virtual reality-streaming ervaring. Je kunt rechtstreeks via de website uitzenden met je computer of mobiele telefoon. Je hoeft voor het overige geen enkele applicatie te downloaden. Bovendien kan je geld verdienen door je inhoud (foto's en video's) te verkopen, je fanclub mogelijk te maken en / of de drie uur durende en maandelijkse wedstrijden van de site te winnen. Alle modellen doen mee aan deze twee weggeefacties. 

Voor je eigen discretie en veiligheid, heb je de mogelijkheid om de landen en staten, die je wenst te verbieden. Bovendien is je account altijd beschermd omdat de beheerders van de site vertrouwen op tweefactorauthenticatie bescherming. Je kunt deze functie inschakelen en je account een extra bescherming geven voor het geval je wachtwoord ooit in gevaar komt. Aan de andere kant krijgen nieuwe modellen op Stripchat een site boost van twee weken waardoor ze in de bovenste rijen van de hoofdpagina kunnen verschijnen en opvallen als nieuwe model. 

Bezoek onze basistour voor modellen voor een meer gedetailleerde handleiding over hoe u aan de slag kunt.

Word nu model!

Model ranking systeem StripScore

StripScore is ontwikkeld om webcammodellen een eenvoudige en efficiënte mogelijkheid te bieden om hun positie op Stripchat te volgen en te verbeteren. 

Je kunt ook verdienen met een studio account 

Je hebt op StripChat ook de mogelijkheid om in slechts drie stappen je studio-account aan te maken. Hierna kun je je modellen aan dit account toevoegen. Studio's hebben volledige controle over de inkomsten van hun modellen, aangezien de betalingen rechtstreeks aan de eigenaar van de studio worden gedaan. Je bent de enige, die model accounts, die aan je studio zijn gekoppeld, kan verwijderen.

Je kunt ook de inkomsten van je modellen dagelijks, wekelijks, maandelijks of op aangepaste datums bekijken. Je modellen kunnen geld verdienen met openbare, privé-, Cam2Cam- of group shows, door hun foto's en video's te verkopen of via hun fanclubs. Je modellen krijgen ook een site boost van 2 weken voor en genieten bescherming tegen terugboekingen. Je zult geen tokens zien, die van je inkomsten worden afgetrokken als een gebruiker, die een tip heeft gegeven aan je model (len) een terugbetaling krijgt.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden