StripChat gebruikers en hun mogelijkheden

StripChat gebruikers en hun mogelijkheden

Van grijs to legend

StripChat gebruikers en hun mogelijkheden
28 april 2021

Stripchat is toegankelijk vanuit alle soorten smartphones met behulp van de mobiele mediabrowser, net als op de laptop en pc. Open de mediabrowser op je smartphone en type StripChat.com op de URL. Wacht tot de website geladen en geniet van duizenden modellen die overal live optreden met een internetverbinding.

Meer weten over Stripchat? Leer hier: Wat is StripChat?

Wat zijn de verschillende soorten gebruikers?

Wanneer je een account op Stripchat.com aanmaakt, ben je automatisch een grijze gebruiker (oftewel een gebruiker zonder tokens in zijn account).

Daarnaast zijn er Ultimate-leden en 7 verschillende competities van gebruikers, in totaal 100 verschillende niveaus.

Wanneer gebruikers de site gebruiken, verdienen ze ervaringspunten (afgekort XP), waardoor ze een hoger niveau bereiken. Je begint in de grijze league en door voor het eerst tokens te kopen word je opgewaardeerd naar de Bronze league. Vanaf dat moment is de enige manier om XP te verdienen, door tokens uit te geven. Hoe je uit geeft, hoe hoger je komt.

Elke gebruiker heeft een badge met de kleur van zijn competitie en zijn niveau erop. Je kutn deze informatie bekijken in de gebruikerslijst of op de gebruikerskaart. Hierbij een overzicht:

Gray League

Wanneer een gebruiker een account aanmaakt, wordt hij onmiddellijk een Gray-gebruiker op niveau 1 en blijft hij in deze competitie totdat hij zijn eerste token-aankoop doet. Ze kunnen echter tokens in hun account hebben als ze deze hebben gewonnen in de weggeefacties. Grijze gebruikers hebben een grijze badge. 

Bronze League

Op het moment dat een gebruiker zijn eerste token ooit koopt, wordt hij een Bronze-gebruiker op niveau 10. Vanaf deze competitie is de enige manier om een ​​level omhoog te gaan, het uitgeven van tokens. Bronzen gebruikers hebben een bronzen badge en kunnen ex-brons worden als ze geen tokens meer hebben.

Silver League

Silver-gebruikers hebben een zilveren badge en kunnen ex-Silver worden als ze geen tokens meer hebben.

Gold League

Gouden gebruikers hebben een gouden badge. Ze kunnen geen ex-goud worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben.

Houd er rekening mee dat Gold-gebruikers van het oude gebruikersniveausysteem geen Gold-gebruikers uit de Gold League worden, maar Ultimate-leden.

Diamond League

Diamond-gebruikers hebben een paarse badge. Ze kunnen geen ex-Diamond worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben.

Royal League

Koninklijke gebruikers hebben een rode badge. Ze kunnen geen ex-koninklijk worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben.

Legend League

Dit is de hoogste klasse. Legendegebruikers hebben een rode badge met een onderscheidende ster. Ze kunnen geen ex-legende worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben.

Ultiem lidmaatschap

Wat vroeger het Gold-lidmaatschap was in het oude gebruikersniveausysteem, is nu het Ultimate-lidmaatschap. Daarom zijn de oude Gold-gebruikers nu Ultimate-leden geworden - de voordelen blijven hetzelfde;

  • ze hebben de mogelijkheid om de modellen privéberichten te sturen,
  • anonieme tips te sturen,
  • de onzichtbare modus te gebruiken
  • en ridders te worden.

Dus als je als model een rechterhand nodig hebt om je te helpen je kamer te modereren en om beledigende of onbeschofte gebruikers te verwijderen, kun je je tot je trouwe Ultimate-leden wenden en ze je Ridders noemen.

Je herkent Ultimate-leden aan hun kenmerkende oranje badge met een ster in de chat. Een Ultimate-lid kan tot elke competitie behoren, dus als ze bijvoorbeeld Diamond zijn, hebben ze hun gebruikersnaam in paarse kleur plus de Ultimate-badge.

Waarom heb ik tokens nodig?

Tokens zijn een vorm van online valuta. Zodra je jouw eerste tokenpakket hebt gekocht, word je een groene gebruiker. Als je geen tokens meer hebt, word je gezien als een ex-groene gebruiker in plaats van een grijze gebruiker. Je kunt tokens kopen om ze als fooi voor de modellen te gebruiken, om priveshows te starten of Cam2Cam shows binnen te treden. Maar je kunt ze ook gebruiken voor het aanschaffen van exclusieve foto’s en video’s van je meest favoriete modellen. Alhoewel een tip geven geen verplichting is, kunnen gebruikers hun waardering tonen door de modellen een tip te sturen. Meestal reageren modellen niet op leden die speciale verzoeken aanvragen zonder dat er een fooi wordt gegeven.

Wat zijn favorieten?

Door op “Toevoegen aan Favorieten” te klikken, worden modellen automatisch opgeslagen in je account om ze gemakkelijk te kunnen raadplegen. Jouw favorieten verschijnen altijd in de bovenste rijen van de site voor eenvoudige toegang.

Wat zijn knights?

Knights zijn loyale Ultimate gebruikers (voorheen Goud-lidmaatschap) en worden gekozen door een model. Ze hebben de kracht om grijze gebruikers in de kamer van het model te blokkeren. Knights kunnen grijze gebruikers verbannen voor maximaal 24uur. De beslissing om een knight te gebruiken hangt af van het model.

Wie is de koning?

De koning vertegenwoordigt de hoogste tipper in 12 uren van uitzending.

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden