Groeps acccount voor camgirls

Groeps acccount voor camgirls

Cammen met meerdere tegelijk

Groeps acccount voor camgirls
27 juli 2020

Hoe kan ik koppel- en groepsmodelaccounts aanmaken? 

Op Stripchat heb je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel koppel- en groepsmodelaccounts aan te maken. Je kunt dit doen door te gaan naar de startpagina van de site, klikken op model, documents en dan add. Hier kun je dan elk persoon toevoegen, die aan de uitzending zal deelnemen. Het enkele modelaccount wordt dan automatisch omgeschakeld naar een koppel / groep nadat meer dan één set documenten is geüpload en goedgekeurd.

Houd er rekening mee, dat je maximaal zes personen op één account kunt registreren. Voor accounts met meer dan zes personen - gemaakt voordat deze regel werd geïntroduceerd - kan iedereen die is geregistreerd nog steeds uitzenden. Het is echter niet mogelijk iemand anders toe te voegen.
Als er meerdere mensen bij je account zijn geregistreerd, kun je gebruikers het beste informeren over wie er op dat moment uitzendt. Als je dit niet doet, kan dit ook van invloed zijn op je plaatsing in de modelcategorieën.

Om deze informatie op te nemen, ga je naar het tabblad "Mijn details" op de uitzendvoorbeeldpagina en daar vind je de panelen "Mijn showactiviteiten" en "Huidige showpersonen".

Het aantal mogelijke modelaccounts

Een Stripchat model kan slechts één individueel account hebben, maar hij / zij kan meerdere koppel en of groepsaccounts hebben, zolang de mensen, die aan die accounts zijn gekoppeld allemaal verschillende mensen zijn, en niet dezelfde persoon die is geregistreerd met verschillende persoonlijke documenten.

Alle accounts moeten zich onder dezelfde studio bevinden of helemaal geen studio's bevatten. Modellen mogen niet zowel zelfstandig als met een studio tegelijkertijd werken.

Een groepsshow starten

De groepsshow is een privéshow per minuut waar meerdere gebruikers van kunnen genieten tegen een meer betaalbare prijs. De prijs van de groepsshows is over het algemeen lager dan de traditionele privéshows omdat meerdere gebruikers bijdragen, zodat het model nog steeds haar gewenste doel kan bereiken met meer mensen, die van die show kunnen genieten.

De eerste stap om te beginnen met een groepsshow is je uitzending starten. Klik dan vervolgens op "Ticket / Group Show" onder je onderwerp en in het volgende venster van de uitzendmodi blijf je bij "Ticket Show". Selecteer daarna je gewenste prijs per minuut per persoon en typ je showbeschrijving voor de gebruikers. Geef verder aan of je de show direct wilt starten of dat je wilt aankondigen dat de show automatisch over 10 minuten begint terwijl er plezier wordt verzameld om het te bekijken. Terwijl je wacht tot de show begint, kun je zien hoeveel gebruikers een slot hebben gereserveerd voor de show onder je uitzendvenster. Zodra de show begint, kun je het aantal gebruikers zien, dat is toegevoegd aan je normale gebruikerslijst. De gebruikers die in de ruimte zijn maar niet hebben deelgenomen, worden niet weergegeven.

Groepshows bevatten interessante kenmerken:

  • Iedereen kan de groepschat zien, maar alleen de deelnemers kunnen chatten.
  • Gebruikers kunnen de groepsshow op elk moment openen en sluiten.
  • Het aantal deelnemers aan een groepsshow is onbeperkt.
  • Als je hebt aangekondigd over een show en je bent niet tevreden met het aantal deelnemers, kun je deze op elk moment annuleren, gebruikers beginnen pas te betalen als de show is begonnen.
  • Het profiel (index) beeld van het model verandert om de paar minuten om te laten zien wat er gebeurt tijdens de groepsshow. Op deze manier kan de gebruiker een idee krijgen van wat er gebeurt in de groepsshow en beslissen of ze geïnteresseerd zijn en willen deelnemen en moedigt ze hen aan om deel te nemen aan een doorlopende show en daardoor de show langer te laten duren.

Nog geen model? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden