Wedstrijden en het verkopen van content

Wedstrijden en het verkopen van content

Meer geld verdienen?

Wedstrijden en het verkopen van content
10 juni 2021

Er zijn verschillende manieren waarop StripChat probeert modellen te motiveren om steeds beter te worden in wat ze doen. Zo zijn er bijvoorbeeld wedstrijden waaraan modellen kunnen meedoen en leuke prijzen winnen. Uiteraard zijn er ook andere manieren waarop modellen gemotiveerd kunnen worden om beter te worden in hun vak niet alleen, maar ook om een grote fanbase op te bouwen. In dit artikel kom je daar alles over te weten. 

Meer weten over model worden? Lees dan hier verder: Hoe word je een StripChat webcam model?

Model Wedstrijden voor stellen, jongens en trans-categorieën

Maandelijks worden er wedstrijden gehouden voor modellen in de categorieën koppels, jongens en transseksuelen. De bedoeling hiervan is om de modellen niet alleen gelukkig te hebben, maar ze ook te stimuleren om steeds beter te worden in het cam modellenwerk. Zowel meisjes, koppels, jongens en transseksuelen kunnen maandelijks winnaar worden van de model wedstrijden. 

De prijzen voor koppels, jongens en transseksuelen zien er als volgt uit: 

  • 1e plaats - $ 1000
  • 2e plaats - $ 500
  • 3e plaats - $ 250
  • 4e en 5e plaats - $ 100
  • 6e tot 10e plaats - $ 50
  • 11e tot 20e plaats - $ 25

Je kunt de winnaars uit elke categorie bekijken in de nieuwe tabbladen "Meisjes", "Koppels", "Jongens" en "Trans", die de site heeft toegevoegd in de secties huidige maand, top en laatste maand Winnaars. 

Overige Model Wedstrijden

Bovenop je verdiensten geeft de site elke maand in totaal $ 20.000 USD weg aan modellen via de verschillende model wedstrijden, via de 3-uurs en de maandelijkse wedstrijden gecombineerd.

Instellen van doel en onderwerp 

Dit zijn twee verschillende, maar nauwe tools, die je kunnen helpen meer geld te verdienen als ze correct worden gebruikt. In het doel kun je namelijk een speciale openbare uitvoering aankondigen, die je gaat opzetten als het gewenste aantal tokens is bereikt. Op deze manier hebben gebruikers een motivatie om een ​​fooi te geven. Voeg de doelomschrijving samen met het doelbedrag toe, zodat iedereen met zijn of haar fooien bijdraagt ​​in de openbare chatroom. Als het doel is bereikt, moet de beloofde show beginnen. Je kunt maximaal vijf verschillende doelen toevoegen voordat je je stream start. Zodra een doel is bereikt, wordt de volgende automatisch aangekondigd in je kamer.

Aan de andere kant moet het onderwerp worden gebruikt om je chatroom en alles wat daarin gebeurt te beschrijven. Je kunt ook show aankondigingen doen of alles delen waarvan je wilt, dat je gebruikers het weten, maar houd het altijd gerelateerd aan show / profiel.

Je vindt de doel- en onderwerp panelen klaar om te worden ingesteld op het tabblad "My Show Controls" dat je direct onder je uitzendt venster hebt. Zodra alles is ingesteld kun je klikken op "START SHOW". Je  krijgt dan een bevestigingspaneel te zien. Hier kan je je doel en onderwerp opnieuw bekijken en deze vlak voordat je live gaat bewerken.

Je content is te zien op andere sites 

Helaas zijn schendingen van het auteursrecht een veelvoorkomend probleem voor makers van inhoud online, en daar is StripChat zich bewust van, dat het plaatsen van je inhoud elders, zonder je toestemming, een grote schending van je privacy is. Als je merkt, dat je video’s of afbeeldingen worden gehost op een andere website, dan dien je contact op te nemen met het ondersteuningsteam van de site via de Live Chat. Hier geef je dan lijst met de aanstootgevende URL-links op om een ​​efficiëntere reactie mogelijk te maken.

Wat is de offline status?

Modellen hebben de mogelijkheid om een bericht voor hun kijkers/ gebruikers achter te laten ondanks ze offline zijn. Om dit in te stellen dien je te gaan naar je uitzendt pagina. Onder het tabblad Mijn details vindt je dan een offline statuspaneel waar je alles kunt schrijven wat je je gebruikers wilt laten weten terwijl je weg bent. Het wordt elke keer, dat je offline gaat, weergegeven in je uitzendt venster. Het is handig om je uitzendschema of een kop van je volgende stream te delen met je kijkers. Je zorgt hierdoor ervoor, dat gebruikers weten wanneer je weer online zal zijn en zij zich daarop kunnen voorbereiden. 

Tegelijkertijd werken in een studio en als individueel model

StripChat Modellen kunnen een onafhankelijk account hebben of een account onder een studio, maar ze kunnen niet beiden tegelijkertijd hebben. Het maakt niet uit hoeveel accounts een model heeft, als het model voor een studio werkt, dan moeten al zijn / zijn accounts tot dezelfde studio behoren en vice versa.

Skype of andere software van derden gebruiken om met de leden te communiceren

Het is weleens voorgekomen, dat modellen gebruikers hebben uitgenodigd om op Skype of andere platformen verder te communiceren. Het is goed om te weten, dat het overtuigen van gebruikers om de site te verlaten en ze ergens anders uit te nodigen, of het nu gaat om een ​​communicatieapparaat, een dienst of een andere site, ten strengste verboden is. Dit soort overeenkomsten zijn buitengewoon riskant en de beheerders van de site aanvaarden GEEN enkele verantwoordelijkheid voor acties, die buiten het bereik van de site plaatsvinden. Modellen, die zich met dit soort gedrag bezighouden, worden met onmiddellijke ingang en zonder voorafgaande kennisgeving van de site geweerd. Dit is om de veiligheid van zowel modellen als gebruikers te garanderen.

Gebruikers als vrienden toevoegen 

Als je een gebruiker als vriend toevoegt, kunnen ze gratis chat- berichten met je uitwisselen. Alleen je vrienden en Gold-leden hebben de mogelijkheid om je privéberichten te sturen. De keuze om vriendschapsverzoeken te accepteren of te weigeren, is aan jou. Bovendien kan je zelf ook vriendschapsverzoeken naar gebruikers sturen op voorwaarde, dat ze aan ten minste een van de volgende criteria voldoen:

  • gebruiker heeft je toegevoegd aan zijn of haar favorieten 
  • gebruiker heeft een gesprek met je gehad; 
  • gebruiker was in je kamer. 

Op deze manier worden alleen gebruikers, die een interesse in jou hebben, onderdeel van je vrienden lijst, wat leidt tot een meer loyale en sterke fanbase. Je vrienden worden weergegeven onder het tabblad Mijn vrienden in je profiel, in de rechterbovenhoek.

Nog geen model? Klik hier

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden