Hoe kan ik mijn Kiiroo aansluiten?

Hoe kan ik mijn Kiiroo aansluiten?

Interactief speelgoed

Hoe kan ik mijn Kiiroo aansluiten?
30 september 2020

Kiiroo is namelijk een interactief speelgoed, dat reageert op tips. Maar in tegenstelling tot Lovense heeft Kiiroo een unieke functie waarmee ander speelgoed hun bewegingen op elke afstand kan synchroniseren met die van zichzelf. Dit betekent dat als een gebruiker ook een Kiiroo-speeltje heeft, deze met de jouwe kan verbinden en tegelijkertijd plezier kan hebben. Ideaal voor privéshows.

Speciaal om je door het hele installatieproces te leiden, is er een stapsgewijze handleiding gemaakt over hoe je je Kiiroo-speelgoed op je apparaat en vervolgens op de website kunt aansluiten.

Hoe kan ik Kiiroo verbinden met mijn mobiele apparaat? 

 1. Allereerst dien je de FeelConnect-app te downloaden op je telefoon via de App Store of Google Play.
 2. Na de installatie start je het en tik je op 'Apparaten bij mij in de buurt weergeven'. Zorg ervoor dat Bluetooth op je telefoon is ingeschakeld.
 3. Zet nu je Kiiroo aan. Het bevindt zich al in de Bluetooth-modus.
 4. Je Kiiroo-speeltje en telefoon worden automatisch gekoppeld.

Mocht dit niet werken, dan kun je Kiiroo handmatig verbinden met je telefoon door de menubalk in de FeelConnect-app te openen, op “Connect a device” te tikken en het apparaat zelf te selecteren.

Hoe kan ik Kiiroo verbinden met Stripchat? 

Je kunt Kiiroo als volgt verbinden met Stripchat: 

 1. Als eerst kun je Stripchat openen vanaf een computer of vanaf een ander apparaat dan waar je de FeelConnect-app hebt geïnstalleerd en dan kun je vervolgens gaan naar je uitzendpagina.
 2. Zoek vervolgens in My Show Controls onder je uitzendvenster.
 3. Ga naar het paneel Interactief speelgoed en klik op het pictogram Kiiroo-instellingen. Er verschijnt een modaal venster met een QR-code.
 4. Open nu de menubalk in de FeelConnect-app en tik op "website toevoegen".
 5. De app vraagt ​​je om toegang te krijgen tot de camera. Tik op "Toestaan" en er wordt een QR-codescanner geopend.
 6. Scan de QR-code op Stripchat met je smartphone.
 7. Stel de verschillende niveaus in voor uw Kiiroo, tokenbedrag, duur en trilling.
 8. Gefeliciteerd! Je speeltje reageert nu op tips over Stripchat. Geniet van je nieuwe interactieve reis!

Bestel gelijk een Kiiroo Esca

OBS instellen

Open Broadcaster Software, vaak OBS genoemd, is een open source streaming-software die je gratis kunt downloaden en gebruiken op Windows, Mac en Linux. Het zorgt voor een hogere video- en audiokwaliteit om je stream er professioneel uit te laten zien. Het is erg belangrijk om het configuratieproces grondig te volgen voor een succesvol resultaat. Houd er rekening mee, dat als het niet correct is ingesteld, dit kan leiden tot aanzienlijke problemen bij het live streamen.

Download en installeer eerst OBS Studio. Zodra het al is geïnstalleerd, kun je inloggen op je Stripchat-modelaccount en je uitzending starten. Klik in het venster met uitzendinstellingen op "Switch to External Broadcast Software", recht boven het onderwerp. Er verschijnt een ander venster met alle aanbevolen uitzendinstellingen die je moet instellen om met OBS op Stripchat te streamen. Raadpleeg deze waarden tijdens het configuratieproces.

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden