Het StripChat systeem op gebruikersniveau nader bekeken

Het StripChat systeem op gebruikersniveau nader bekeken

Alles over Leagues

Het StripChat systeem op gebruikersniveau nader bekeken
23 februari 2021

Op Stripchat zul je merken, dat er niet alleen gasten zijn, dus gebruikers die zich niet hebben geregistreerd, maar ook ultimate-leden en 7 competities van gebruikers, die in totaal 100 verschillende niveaus bevatten. Deze niveaus geven het aantal XP (afkorting van ervaringspunten) gebruikers aan. Wanneer gebruikers de site gebruiken, verdienen ze XP’s. Hiermee kunnen zij een hoger niveau bereiken en zo ook hogere competities. Op StripChat bestaat de mogelijkheid om op verschillende manieren XP’s te verdienen. Je kunt XP’s verdienen door middel van je eerste tokenaankoop (lees meer over tokens kopen), door je e-mail te verifiëren, door cam shows te bekijken (tot niveau 9) en door tokens uit te geven. Elke gebruiker heeft een badge met de kleur van zijn competitie en zijn niveau erop. In dit artikel krijg je ook een lijst te zien met alle StripChat competities en gebruikerstypen.

Grijze League

De grijze competitieniveaus variëren van 1 tot 9. Wanneer je je account aanmaakt, word je onmiddellijk een Gray-gebruiker op niveau 1 en blijf je in deze competitie totdat je je eerste token-aankoop doet. De enige manieren om een ​​hoger niveau binnen deze competitie te bereiken, is door je e-mail te verifiëren en shows op de site te bekijken. Grijs zijn betekent in wezen, dat je nog nooit tokens hebt gekocht, hoewel je er wel een zou kunnen hebben als je ze tijdens de weggeefacties hebt gewonnen. Grijze gebruikers zijn te herkennen aan hun grijze badge. Het is goed om te weten, dat modellen de mogelijkheid hebben om de chat voor deze type gebruikers uit te schakelen in hun kamer. 

Bronzen League

De bronzen league-niveaus variëren van 10 tot 19. Op het moment, dat je je eerste token koopt, word je een bronzen-gebruiker op niveau 10. Vanaf deze competitie is de enige manier om een ​​level omhoog te gaan, het uitgeven van tokens. Bronzen gebruikers hebben een bronzen badge en kunnen ex-brons worden als ze geen tokens meer hebben.

Zilveren League

De Zilver League-niveaus variëren van 20 tot 34. Zilver-gebruikers hebben een zilveren badge en kunnen ex-Silver worden als ze geen tokens meer hebben.

Gouden League

De gouden League-niveaus variëren van 35 tot 54. Goud-gebruikers hebben een gouden badge. Ze kunnen geen ex-goud leden worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben. Houd er wel rekening mee, dat Goud-gebruikers van het vorige gebruikersniveau- systeem van StripChat geen Goud-gebruikers uit de Goud League worden, maar Ultimate-leden.

Diamanten League

De diamanten League-niveaus variëren van 55 tot 79. Diamanten-gebruikers hebben een paarse badge. Ze kunnen geen ex-Diamond leden worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben. Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om hun competitie en niveau te maskeren. Als je een diamanten lid bent en niet wil, dat andere gebruikers en modellen weten in welke competitie en op welk niveau je je bevindt, kan je deze informatie verbergen door ervoor te kiezen om een ​​competitie en niveau weer te geven, die verschillen. Houd er echter rekening mee, dat je alleen brons, zilver of goud kan selecteren als je display-competitie.

Royal League

De Royal oftewel Koninklijke League-niveaus variëren van 80 tot 99. De Royal-gebruikers hebben een rode badge. Ze kunnen geen ex-koninklijke gebruikers worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben. Koninklijke gebruikers kunnen ook hun competitie en niveau maskeren. Als je Royal lid bent en niet wil,  dat andere gebruikers en modellen weten in welke competitie op welk niveau je je bevindt, kan je deze informatie verbergen door ervoor te kiezen om een ​​competitie en niveau weer te geven, die verschilt van het echte. Houd er echter rekening mee, dat je alleen brons, zilver of goud kunt selecteren als je display-competitie. Bovendien kunnen Royal-gebruikers levenslang genieten van het Ultimate-lidmaatschap en alle voordelen welke dit lidmaatschap met zich meebrengt. Als een gebruiker betaalde voor het Ultimate-lidmaatschap voordat hij Royal werd, zal het abonnement door de site gewoon opgezegd worden en gratis aangeboden worden voor dat lid. 

Legend League

De Legend League is de hoogste competitie op de site, met niveau 100. Als je in deze competitie komt, weet dan, dat er niemand anders boven je is; jij bent dus de baas. Legendagebruikers hebben een rode badge met een onderscheidende ster. Ze kunnen geen ex-legend leden worden, zelfs niet als ze geen tokens meer hebben. Legendegebruikers kunnen hun competitie en niveau maskeren. Als je een Legend bent en niet wil, dat andere gebruikers en modellen weten in welke competitie en op welk niveau je zit, dan kun je deze informatie verbergen door ervoor te kiezen om een ​​competitie en niveau weer te geven, die verschillen van je echte. Houd er echter rekening mee, dat je alleen brons, zilver of goud kunt selecteren als je display-competitie. Bovendien kunnen Legend-gebruikers levenslang genieten van het Ultimate-lidmaatschap en al zijn voordelen.

Ultiem lidmaatschap

Wat vroeger het Gold-lidmaatschap was in het oude gebruikersniveau en abonnementssysteem van StripChat, is thans het Ultimate-lidmaatschap. Daarom zijn onze oude Gold-gebruikers nu Ultimate-leden geworden. Gebruikers, die zich abonneren op het Ultimate-lidmaatschap, worden Ultimate-lid en ontgrendelen een heleboel geweldige voordelen. Je kunt bijvoorbeeld privéberichten uitwisselen met elk model, dat je wilt. Je krijgt een speciale badge in de chat en je kunt gebruik maken van de onzichtbare modus waarbij je gratis op de loer ligt in de kamers van modellen zonder je identiteit prijs te geven. Verder kun je ook gebruik maken van emoji’s in de chat. Modellen kunnen je als ridder aanduiden en dus hun rechterhand zijn. Hiermee help je hen de kamer te modereren. Ultimate leden hebben ook nog de mogelijkheid om anonie tips te sturen. 

Je hebt namelijk toegang tot je competitie- en niveaupagina via je vervolgkeuzemenu. Daar kan je je  XP en alle andere relevante informatie zien. Het Ultimate-lidmaatschap kun je openen via je vervolgkeuzemenu alwaar je kunt navigeren naar ‘Mijn abonnementen’.

Nu naar Stripchat!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden