Webcam site Stripchat

De ultieme cam site voor mannen als vrouwen

Webcam site Stripchat
17 december 2020

Stripchat is een bekende webcamchat site, die valt onder de categorie online live chat. De site heeft veel naakte meisjes, maar ook mannen en trannies, die klaar staan om een show voor je op te voeren. Dat is de reden voor de populariteit van deze site. De gebruikers- en modellenbestand van de site, is indrukwekkend. De belangrijkste bezoekers komen uit de VS en West-Europa. In dit artikel krijg je belangrijke informatie welke je kunt doornemen alvorens je van start gaat als model en of gebruik zal maken van de diensten van de site. 

Word nu model!

Stripchat-interface en bruikbaarheid

Voor de een is de site zeer eenvoudig van opzet en voor de andere is de site zeer populair omdat het een mooie interface heeft en veel interessante features en mogelijkheden. De interface bevat veel foto's met naakte meisjes, die zijn ingecheckt als cam modellen. Je kunt op de startpagina van de site naar beneden scrollen en de lijst met modellen wordt automatisch bijgewerkt. De modellen op deze site weten precies hoe ze je erotisch moeten vermaken. Het aantal beschikbare modellen op de site is meestal bij de 700. Kijk in de linker benedenhoek en zoek de categorieën door welke je het meest interesseren. Je zou kunnen kiezen voor verschillende categorieën zoals uitgelichte modellen, vrouwen, mannen, koppels en trannies. 

Elke categorie omvat de opgegeven foto- en videobeelden. Uitgelicht bestaat echter uit een willekeurige selectie Stripchat-modellen, die op de site verschijnen. Je kunt aan de linkerkant ook een functie "sorteren op" toepassen. Het helpt om mensen te selecteren, die op dit moment je interesse wekken. De optie aan de rechterkant biedt je de mogelijkheid om tokens te verwerven. Webcam Modellen kunnen je aansporen om naar hun chats te gaan, en je kunt sommige ervan als favorieten aanvinken.

Hoe werkt Stripchat?

Op StripChat kun je als bezoeker de profielen van modellen bekijken en door je te registreren als gebruiker. Als de site je bevalt en je op regelmatige basis gebruik van de diensten van de site wil maken, dan kun je tokens kopen en betalen voor een aantal speciale opties. Na de registratie ga je online op zoek naar een persoon met wie je plezier wilt hebben. Alle webmeisjes en jongens hebben profielen waar je hun video's en foto's kunt bezichtigen. Als je op de website surft, kan je advertenties tegenkomen, die beschrijven hoe je een privéstriptease kunt bekijken. Nadat je de camera femme hebt gekozen, kun je haar laten doen wat je maar wilt, inclusief striptease en andere interessante handelingen. Je kunt met tokens betalen en de meisjes meer leuke dingen laten doen, of je kunt gewoon hun trailer video's bekijken als je in de chat komt en ze bevatten al behoorlijk expliciet materiaal.

Ledenstructuur en activiteit

Er zijn vier soorten gebruikers op Stripchat, te weten grijze, groene, ex-groene en gouden gebruikers. Grijs en ex- groen zijn gebruikers zonder tokens op hun rekening. Het verschil is, dat de grijze gebruiker zijn of haar account op de site nog niet heeft aangevuld en dat de ex-groene gebruiker tokens had, maar deze waren op. Groene gebruikers zijn klanten met tokens op het account en Golden-gebruikers betalen een maandelijks abonnement op de website. Alleen gouden klanten kunnen ridders worden. Knights zijn chatmoderators, die Grijze-gebruikers 24 uur lang kunnen verbannen en hun berichten naar de webmeisjes kunnen schrijven. Je kunt niet alleen met modellen communiceren, maar ook met andere gebruikers. Ze kunnen je vertellen welke van de vrouwen hun favorieten zijn, wie ze het leukst vinden, hoeveel tijd ze de diensten van het platform gebruiken en waar je naar een bepaald type meisje moet zoeken. Je kunt dus een goede tijd hebben om met andere klanten van deze site te communiceren.

Kwaliteit van gebruikersprofiel

Alle klantprofielen bevatten persoonlijke gegevens zoals leeftijd, land, geslacht en voorkeuren. Dezelfde informatie bevat het modelprofiel. Bij Stripchat worden alle deelnemers aangemoedigd om beleefd te zijn en de vertrouwelijkheid van anderen te respecteren. Bovendien heeft geen van de klanten van het platform het recht om de chat of video van een andere klant of model over te dragen aan het publiek. De site biedt veel manieren om te praten met de modellen, die beschikbaar zijn voor Stripchat-gebruikers. Houders van gratis accounts kunnen chatten met modellen, en gouden accounts hebben het voorrecht om een ​​privéshow te bekijken en te praten met de webgirl. Gebruikers kunnen met elkaar communiceren en deelnemers met privileges kunnen anderen blokkeren wegens ongepast gedrag. Bovendien kunnen ze hun favoriete modellen een plezier doen door ze een speciaal cadeau te geven. Gebruikers kunnen de beste chatmodellen opslaan in hun lijst met voorkeuren en later contact met ze opnemen. Een andere manier van interactie met het model, dat beschikbaar is voor sitegebruikers, is sekschat op verzoek. Hier kun je het webmeisje of de jongen bevelen hoe ze zich moeten gedragen en wat ze voor je moeten doen. De chats zijn niet privé, dus wees voorbereid om hier andere gebruikers te ontmoeten. Pas één op één optie toe om een ​​privé gesprek te voeren met het webmodel of cam2cam, wat inhoudt dat je de camera en microfoon moet gebruiken.

Stripchat Video Chat-ervaring

Er zijn veel webmodellen, die bij de site zijn ingecheckt. Een gebruiker kan modellen op basis van de zoekfunctie en hun uiterlijk vinden. Alle modellen worden onderschreven en geverifieerd door een medewerker van de klantenservice. Ze zijn allemaal ouder dan 18 en hebben allemaal vrijwillig ingestemd om seksmodel op het platform te worden.

Zodra de moderator de gegevens van een nieuwe model geverifieerd heeft, wordt de knop "uitzending starten" actief. Als je erop klikt, kom je niet meteen in de chat. Eerst wordt je aangeboden om de instellingen te configureren. Je kunt zien hoe je eruitziet in het frame, de camera, kwaliteit, microfoon selecteren, het thema specificeren, het doel activeren. Er is een knop "Start show" in het midden. Nadat je erop hebt gedrukt, start de uitzending en wordt daarmede de chat en de selectie van kijkers geopend. Nu kan je met mensen communiceren, tips krijgen en indien nodig onaangename gesprekspartners blokkeren.

Nu gratis webcam seks!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden