Dakota_Blare op Stripchat

Dakota_Blare op Stripchat

14 mei 2024

Dakota, een 23-jarige beeldschone jongedame, begroet de wereld met een atletisch lichaam en een veelzijdige geest. Haar naam resoneert in de taal van het Engels, en haar interesse kent geen grenzen, want ze verwelkomt iedereen in haar wereld. Met zwarte lokken die contrasteren met haar bruine ogen, belichaamt Dakota een witte etniciteit met kenmerkende troeven: grote billen en borsten. Reizen, sporten, luisteren naar muziek en het lezen van een goed boek zijn enkele van de bezigheden die Dakota graag doet in haar vrije tijd. Dakota behoort tot een van de top modellen in de online cam wereld en is bereid al je seksuele fantasieën en dromen waar te maken. Ze nodigt je daarom uit om vandaag nog een bezoekje te brengen aan haar chatkamer en te genieten van de wervelende shows die ze steeds weer weet neer te zetten. 

Dakota’s fooi menu 

Je zult merken dat Dakota een uitgebreid fooi menu heeft. Zo kun je al voor 25 om 98 tokens genieten van een show waarbij ze zich laat verwennen door een ‘fuck machine’. Als je wat meer tokens op zak hebt kun je haar voor 222 tokens helpen om sneller te squirten en voor 1555 tokens kun je haar ‘fuckmachine’ 300 seconden lang op afstand bedienen. Voor 5000 tokens kun je de snelheid van het apparaat 15 minuten lang verder opvoeren tot het maximale. Er zijn in ieder geval heel wat interessante dingen die Dakota bereid is te doen voor je. 

Privé Shows 

Voor 16 tokens per minuut kun je in privé genieten van een cam show van Dakota. Je kunt kiezen voor een olie show, dat ze voor je twerkt, dat je op afstand haar Lovense seksspeeltje mag bedienen of je kunt kiezen voor spannende pijpshows alsook ‘creamy cum’shows. Er is kortom voor een ieder wat wils bij Dakota. 

Dakota_Blare Fanclub 

Ben je onder de indruk van de shows van Dakota en wil je op de hoogte blijven van de laatste updates of wil je haar blijven volgen? Dan kun je ervoor kiezen om lid te worden van haar fanclub. Op het moment van schrijven bevat haar fanclub pagina meer dan 282 foto’s en 12 video’s. Dus ook als Dakota niet online is kun je nog steeds van haar genieten. 

Het is ook goed om te weten dat Dakota drie typen fanclub leden heeft. Als je de ‘soldier’ status hebt, dan kun je onbeperkte in privé met haar chatten, krijg je een speciale badge in haar chatkamer, heb je toegang tot 283 exclusieve foto's en video's en krijg je +430 XP per maand. Als Lord heb je alle privileges van ‘Soldier’ leden en meer. Je kunt ook nog gratis prive shows bespioneren en je krijgt +1000 XP per maand. Leden met een prince status krijgen als extraatje +2600 XP per maand. 

Foto’s en video’s kopen 

Niet iedereen besluit lid te worden van een fanclub, maar als je een bewonderaar bent van Dakota en af en toe haar content wilt bekijken, kun je ervoor kiezen om foto's en video's van Dakota te kopen zonder lidmaatschap van haar fanclub. Op dit moment bevat de StripChat pagina van Angel 736 foto's en 33 video's, wat genoeg variatie biedt om van Dakota's content te genieten, zelfs wanneer ze niet online is.

Neem een kijkje op Dakota_Blare's profiel

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden