Jane_sui op Stripchat

Jane_sui op Stripchat

21 mei 2024

Jane_sui is een Aziatische webcam model dat het heel goed doet binnen de cam wereld. Ze spreekt Engels, Japans en Turks en is beschikbaar voor een ieder die haar web kamer binnentreedt. Jane, zoals het model heet, heeft mooie rondingen, ze heeft grote billen, grote borsten en een geschoren poes waarmee ze al haar volgers en kijkers weet te verleiden. Zelf is ze geinteresseerd in anaal, BDSM, deepthroat, fisten en pijpen. Tijdens haar shows toont ze je ook graag wat ze allemaal kan met haar seksspeeltjes. Lijkt Jane je een interessante model? Bezoek dan vandaag nog haar webcam kamer en geniet maar van haar shows. 

Fooi menu van Jane_sui 

Jane heeft een vast fooi menu dat je kunt doornemen voordat je haar camshows bezoekt. Het geeft je namelijk een beeld van wat dit model allemaal in staat is te doen tijdens haar shows. Zo kun je bijvoorbeeld voor 10 tokens een privébericht naar haar sturen, je mag haar poesje voor 90 tokens van dichtbij bewonderen en ze kan je ook nog verrassen met een ‘cum show’ voor 555 tokens. Ook als je wilt dat ze erop los gaat met een dildo, ben je bij dit model terecht. 

Privé Shows 

Naast de openbare shows geeft dit model op verzoek op privé- shows weg. Dit kan al vanaf 24 tokens per minuut. Tijdens een privé sessie sta jij centraal en mag je al je wensen kenbaar maken. Je kunt verwachten dat ze je haar pijpkunst zal tonen, dat ze je verwent met een dubbele penetratie show, tietneuken, cowgirl, twerken en veel meer. 

Fanclub van Jane_sui 

Voor haar loyale kijkers en volgers heeft Jane een speciale fanclub. Hierin laat ze je weten wanneer haar eerstvolgende cam show is, je krijgt toegang tot exclusieve foto’s en video’s. Afhankelijk van je pakket, soldaat, lord of prins krijg je een aantal privileges. Je kunt denken aan het onbeperkt versturen van privéberichten naar Jane, het maandelijks ontvangen van XP’s, het verkrijgen van korting op het fooi menu, korting op privéberichten en veel meer. De prijs van een abonnement start bij USD 9,99 per maand.  

Foto’s en video’s kopen 

Uiteraard ben je niet verplicht om lid te worden van de fanclub van dit model. Het model heeft een aantal foto’s en video’s beschikbaar op haar Stripchat profiel die je kunt kopen. Op die manier kun je toch wat erotisch content van Jane in je bezit hebben en daarvan genieten als ze bijvoorbeeld niet online is en jij lekker geil bent. 

Wanneer is Jane_sui online? 

Op de volgende dagen kun je genieten van de spannende cam shows van dit model: 

Dag van de week Tijd (Nederlands)
maandag: 04:00 - 09:00
dinsdag: 04:00 - 09:00
woensdag: 04:00 - 09:00
donderdag: 04:00 - 09:00
vrijdag: 04:00 - 09:00
zaterdag: 04:00 - 09:00
zondag: 04:00 - 09:00

Neem een kijkje op Jane_sui's profiel

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden